ESKİ BAŞKAN MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

2019 Mahalli yerel seçimler için Büyük Birlik Partisinin Bafra Belediyesi  Meclis Üyelikleri adaylıkları için  Bafra Seçim kuruluna verdiği listede

ESKİ BAŞKAN MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

2019 Mahalli yerel seçimler için Büyük Birlik Partisinin Bafra Belediyesi  Meclis Üyelikleri adaylıkları için  Bafra Seçim kuruluna verdiği listede 1. Sırada Serhat Mürtezaoğlu’nun  adaylığının düşürülmesi nedeniyle yerine eski Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Başkanı Turhan Bayraktar 1. Sıradan Bafra Belediye meclis üyesi adayı olmuştur.

Meclis Üyesi adaylığı ile ilgili açıklama yapan Turhan Bayraktar;

Adaylığı düşürülen arkadaşımız Serhat Mürtezaoğlu’nun yerine Parti yönetim kurulumuzun istişaresi sonucunda Bafra Belediyesi Meclis üyeliği adaylığında 1. Sıradan beni aday göstermişlerdir.

Bugün kesinleşen adaylığım neticesinde çalışmalarımıza başladığımızı kamuoyuna bildirmek isterim.

Bugüne kadar doğruluktan dürüstlükten ödün vermeyen partimiz ve adaylarımız seçildikleri taktirde herkesimin sesi olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Bafra Belediyesi Meclis Üyeliğinde  Bafra Halkının sesine isteklerine cevap vermek anlamında  herdaim milletimizle birlikte olacağız ve Belediyede halkımızın temsilcisi olacağız.

Özümüz millet sözümüz hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER