Eyüp Güler`den Bafra`ya ziyaret

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler Bafra İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret etti.

Eyüp Güler`den Bafra`ya ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için nabız yoklayan Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler ilk ziyaretini İyi Parti İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi. Burada partililerle bir araya gelen Eyüp Güler daha sonra partililerle birlikte CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Güler, ”Türkiye son zamanlarda değişik bir otama girdi. Sabah ne olacağı belli değil ülkede. Yarının ne getireceği belli değil. Tabi bu anlamda İYİ Parti ve CHP ortaklığı doğdu. Siyasilerin görüşleri bu doğrultuda. Ben esnaf teşkilatlarının başkanı olarak siyasi bir kişi değilim. Tabanda esnaf dertleri ile uğraşan halkımızın dertlerine kafa yoran ve bunu bir karşılık beklemeden yapan biriyim. Tabi bu birliktelikten sonra doğan görüş İYİ Parti`de ki arkadaşlarımızın da görüşlerinin bizimle olduktan sonra bizim teşkilatımız her türlü hazırdır.. Bizler esnaf partisiyiz. Bizde parti anlayışı yok. Bağlılık var. Sadakat var. 40 bin üyemizle her ilçede varız.

Amaç Samsun`a garibana fakire fukaraya hizmet. Biz aday adayıyız. Adaylığımız kesinleşirse biz bu şehri hep beraber halkın adayı olarak yönetmeye talibiz” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER