Fevzi Çakmak sakinleri aynı sofrada buluştu

Bafra Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel iftar yemekleri programı dün Fevzi Çakmak Mahallesinde yapıldı.

Fevzi Çakmak Mahallesi Parkında gerçekleştirilen iftar programına yaklaşık bin kişi katıldı. İftar vaktinden önce alana gelen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Gültekin Sözen davetlileri selamlayarak bir süre sohbet etti.

İftar programında konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “ Ben öncelikle ramazan ayımızın güzel ve hayırlı bir şekilde geçmesini diliyorum. İftar programlarımızda birlik ve beraberliğe örnekler teşkil ediyoruz. İnşallah Salı günü de sele sepet programımız var. Biliyorsunuz her sene düzenli şekilde devam ettiriyoruz. Saat 20.30 gibi Gençlik Merkezi önünde toplanıyoruz. Oradan sele sepetler ile yürüyerek güzel bir nostalji oluşturacağız. Burada ki tüm vatandaşlarımızı da orda olmaya davet ediyoruz. Ben hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.

İftar programının ardından konuşan Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Rabbim bizlere nice bu şekilde huzur içerisinde iftarlar açmak nasip etsin. Bu akşam birlik ve beraberlik içerisinde Fevzi Çakmak Mahallemizde güzel bir örnek teşkil ediyoruz. Son zamanlarda görüyoruz ki bu bizim birlik ve beraberliğimize daha fazla ihtiyacımız var. Yaşanan olayları çok iyi bir şekilde müşade ediyoruz. Bizim ekonomimiz sapa sağlam ayakta ama kur üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Hani biz diyoruz ya bu seçim bizim için önemli diye demek ki sadece bizim açımızdan önemli değil. Birileri açısından da önemli. Öyle anlaşılıyor. Ben tekrar ramazanınızı kutluyor. Hayırlar getirsin diyorum” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER