banner221

GENÇÇAKIR’DAN DEMİRCAN VE KILIÇ’A SICAK KARŞILAMA

Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan'ın ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ettiler.

GENÇÇAKIR’DAN DEMİRCAN VE KILIÇ’A SICAK KARŞILAMA

Ziyarete; Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları ve teşkilat mensupları da katıldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinin önemi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır’ın samimi ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette kooperatif üyeleri ile sohbet edildi.

Genççakır: “Hamit Kılıç garanti”

Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır konuşmasında: “Belediye Başkanımız Hamit Kılıç kısa süre içeresinde kendini kanıtladı.31 Mart seçimleri için bir sorun olacağını düşünmüyorum. Garanti gözü ile bakıyorum. Bundan sonra amaç % 70’in üzerinde oy almak olmalı. Büyükşehir içinde çabaların üst düzeyde olacağına inanıyorum. Ben 45 sene seçilen biri olarak ifade ediyorum ki,31 Mart seçimleri çok önemli iyi düşünerek hareket edilmeli” Dedi.

Demircan: “Emperyalizmin oyunları devam ediyor”

Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan ise “Emperyalistlerin bitmek bilmeyen oyunu ülkemiz üzerinde devam ediyor. Suriye’de,Irak’da,Mısır’da,Libya’da yaptıklarını Türkiye’de gerçekleştirmeye çalışıyorlar.15 Temmuz’da başaramadılar. Ama vazgeçmediler. İşte manada birlik beraberliğimiz çok önemli.31 Mart seçimlerinden çıkacak sonucu bizlerden çok, nifak çıkarmak için kargaşa ortamı oluşturmak için onlar bekliyor. Dikkatli olmalıyız dedi.”

Demircan: “İnşallah Bafra’mız fevkalade güzel işler yapacak”

Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, kısa süre içinde Bafra’nın gönlüne girdi. Yapılacak daha çok iş var. İnşallah Bafra’mız fevkalade güzel işler yapacak. Bu manada Büyükşehir’de çok önemli. Büyükşehirde de önemli bir kardeşimiz aday olarak gösterildi. Mustafa Demir kardeşimizi 1994 yılından beri tanırım. Tecrübesini Samsun’a yansıtacağından şüphem yok. Kendisi Samsun için bir şanstır” Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dursun Önder
Dursun Önder - 5 yıl Önce

Başkanım helal olsun sana

SIRADAKİ HABER