Görme Engelliler Derneğinden Aytaç Akın`a ziyaret

Bafra Görme Engelliler Derneğinden Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğüne anlamlı ziyaret.

Görme Engelliler Derneğinden Aytaç Akın`a ziyaret

Bafra görme engelliler derneğinin ikinci olağan kurulunda seçilen yeni başkan Mustafa Kaplan ve yönetimi tanışmak, yapılan çalışmalarla alakalı bilgiler vermek amacıyla Bafra ilçe sağlık müdürü Aytaç Akın'ı makamında ziyaret ettiler.

Tanışma kısmından sonra Bafra görme engelliler derneği başkanı Mustafa Kaplan dernek hakkında ve yaptıkları çalışmalarla alakalı kısaca bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bafra ilçe sağlık müdürü Aytaç Akın şunları söyledi “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben Bafra görme engelliler derneğinin   yaptığı çalışmaları gerçekten büyük bir taktirle karşılıyorum. Çünkü sizler engellilerin eğitim, hukuk, kültür, ekonomik, istihdam, maddi, manevi bütün sorunları çözmek ve onların sosyal hayata katılmaları için canla başla çalışıyorsunuz” dedi.

Bafra görme engelliler derneği başkanı Mustafa kaplan, engelliler konusunda duyduğu hassasiyetlerinden dolayı Bafra ilçe sağlık müdürü Aytaç Akın’a teşekkür etti

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER