Hayatı Kolaylaştırmak için varız

İyi Parti Bafra ilçe teşkilatı hayatı kolaylaştırmak adına HES kodlu barkodlu anahtarlık dağıttı.

İyi Parti Bafra ilçe teşkilatı hayatı kolaylaştırmak adına HES kodlu barkodlu anahtarlık dağıttı.

İYİ Parti Bafra İlçe Teşkilatı projelerine yeni bir proje daha eklerken, vatandaşların "Hayatı Kolaylaştırmak için varız " adına HES Kodlu Barkodlu Anahtarlık uygulamasını hayata geçirerek vatandaşlara dağıtımını yaptı.

İYİ Parti Bafra ilçe Teşkilatı tarafından Alaçam caddesinde vatandaşların işlerini daha da kolaylaştırma adına HES Kodlu Barkodlu Anahtarlıkların dağıtımı İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, İYİ Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Önder Fatih Şenol tarafından yapıldı.


İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarımızın " Hayatı Kolaylaştırmak için varız " etkinliği tertip ettik. Biz neden mi bu etkinliği yaptık, çünkü hayatımız zorlaştı. Neden mi zorlaştı 20 yıldır İktidar olanların yanlış politikalarından dolayı vatandaşlarımızın hayatları zorlaştı.
Her alanda Tarımda Üreticilerimiz olmak üzere, tarım girdilerinde her şeyin yüzde ikiyüz artması, desteklerin yetersiz kalması, pandemiden dolayı esnaflarımız zorlu bir yılı aşkın zor günler geçirdi. Bu zorlu günlerde esnafa yeterince destek alamadığından dolayı hayat daha da zorlaştı. Eğitimde öğrencilerimiz gerekli internet desteği alamadığından dolayı zorlaştı. Şirketlerimiz gerekli olan desteği alamadığından dolayı zorlaştı. Bizler İYİ Partisi olarak bu zorlukların üstesinden gelebilme adına Genel Başkanımız çeşitli İllerde bire bir esnaf esnaf gezerek bu pandemi süresince çektikleri büyük sıkıntılarını dinleme adına gezerek, onların bu sıkıntılarından bir an önce kurtulmaları konusunda yani Hayatı kolaylaştırmak için ivedi şeklinde projeler üreterek iktidara geldiğimiz hemen hayata geçireceğiz. İktidar partisi ise ne yapıyor bütün bu zorlukların sorumlusu kendisi değilmiş gibi davranırken, yine Hamasetle hakaret siyasetiyle insanların kutuplaştırarak ayrımlaştırarak daha da hayatı zorlaştırıyorlar. İYİ Parti Ailesi olarak İktidara geldiğimizde bütün bu zorlukların üzerinden gelerek vatandaşlarımıza bu hayatı zorlaştıranlara hesap soracağız. Biz insan odaklı tüm yeni projelerimizle hazırız. Seçim olduğu zaman her kes İYİ Partinin esas gücünü görecek. Hazır projelerimizle insanlarımızın hayatlarını kolaylaştıracağız.

İYİ Parti Bafra ilçe teşkilatı olarak pandemi süresince sağlık konusunda insanların hayatları kolaylaştırma adına projeler ürettik. İyilik bizim damarlarımızda var projesini, pandeminin ilk günlerinde Hükümetin dağıtamadığı maske olayı, ilçemizde 5 bin adet bez maske dağıtımı gerçekleştirdik. Pandemide yerel esnafımızın da yanında olarak büyük rant peşinde olan marketlerden değil yerel market ve Bakkallardan alışveriş yaparak destek verdik. Bu günki projemiz ise yine insan odaklı proje. Bazı vatandaşlarımız cep telefonu kullanamadığı için eline yazdığı kâğıt parçasıyla HES Kodunu okutturmaya çalışıyordu. Biz İYİ Parti Bafra ilçe teşkilatı olarak bunada çözüm bularak vatandaşlarımıza " Hayatı Kolaylaştırmak için varız " etkinliğini hayata geçirerek HES Kodlarını Barkodlu anahtarlık yaparak hayatlarını kolaylaştırmaya çalıştık.

Yılmaz, vatandaşımız artık HES Kodu uygulamasından kendilerine hediye ettiğimiz anahtarlıklarında bulunan Barkod sistemiyle Banka, market ve HES Kodu zorunlu olan yerlere Anahtarlıktaki barkodu okutarak girecekler dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2021, 23:52

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER