İktidara Soruyoruz: Bu imkânlar vardı da neden yıllardır beklediniz?

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş yaptığı açıklamada “ Bizim çağrımız İyi Türkiye Çağrısıdır. Bizim çağrımız, 21. yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, değişen çağa ayak uyduran, güçlü, zengin ve mutlu Türkiye çağrısıdır.  Bunu gerçekleştirmek istiyoruz. 24 Haziran tarihinde Milletimizin teveccühü ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kazanılması noktasında hiç bir şüphemiz yoktur.” Dedi.

 İktidara Soruyoruz: Bu imkânlar vardı da neden yıllardır beklediniz?

İYİ Parti Bafra ilçe Başkanı Mali müşavir Zafer Bektaş yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “ 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için partimiz ülkemizin her karışında çok yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayımızdır. Cumhurbaşkanı olacağından zerre kadar şüphemiz yoktur. Biz bu inancı milletimizden almaktayız. Partimize milletvekili aday adaylığı için çok yoğun bir müracaat olmaktadır. Aday adaylarımız büyük bir heyecan ile çalışmaktadır. 24 Haziranda Türkiye siyaseti yeniden şekillenecektir. “ dedi.

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Mali müşavir Zafer Bektaş açıklamalarını şöyle tamamladı: “ Seçimleri kaybedeceğini anlayan iktidar seçim rüşvetine başlamıştır. Seçimlere 53 gün kala açılan vaat paketleri tamamen seçim yatırımıdır. İktidara soruyoruz: Bu imkânlar vardı da neden yıllardır beklediniz? Üniversitelerden atılan binlerce öğrencimizin okullarına yeniden kavuşabilmeleri, her seçimde kullanmaktan bıkmadığınız imar sorunlarını giderecek adımlar, mazot ve gübre fiyatlarıyla belini büktüğünüz, ekebilecekleri toprak verebilmek için, yaşlılarımızın bir derdine derman olan aylıklarını artırmak için İYİ Parti'den korkmanız mı gerekiyordu? Milletimizi değil seçimleri düşünerek iktidarın açıkladığı bu paketler yetmez. Türkiye'nin imkânı var, vatandaşımız hak ediyor. Gerekeni bu iktidar yapmamıştır. 53 gün sonra biz yapacağız. İYİ Parti'nin emeklilerimize, çiftçimize, tüccarımıza, vergi ve ceza yükü altında ezilen vatandaşlarımıza sunacağı imkânları, teslim edeceği hakları kısa bir süre sonra duyuracağız. İktidarda nasıl oluyormuş görecektir. Çünkü biz milletimizi düşünüyoruz. 24 Haziranda iyi bir Türkiye doğacaktır.” Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mumu
Mumu - 6 yıl Önce

Sen yenimi dogdunda bu soruyu soruyorsun cok sacmaca kelimeler atiyorsun ortaya sen bu yolda bogulursun fazla sicrama hele hele o yonetimle evdeki cocuklar oy vermez

komiksin
komiksin - 6 yıl Önce

Bafrada kurulan yonetım kadar temızı yoktur ben takdir ediyorum yaptıkları temız sıyasetten dolayı kendılerını tebrık ederım.Yenı yuzlere bu ülke olarak ihtiyacımız var

SIRADAKİ HABER