banner221

İMAM HATİP MEZUNLARI 6 TEMMUZ'DA BULUŞUYOR

Bafra İmamhatip Mezunları Ve Mensupları Derneği bu yıl 6 Temmuz'da buluşuyor.

İMAM HATİP MEZUNLARI 6 TEMMUZ'DA BULUŞUYOR

Dernek Başkanı Hüseyin Dursun basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Değerli Hemşerilerim, İmam Hatip’e gönül verenler,  Kıymetli Basın Mensupları  bugün 18'incisi tertip ettiğimiz Mezunlar Buluşması öncesi  biraya gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle katılımlarınız için her birinize çok teşekkür ediyorum.

06 Temmuz Cumartesi saat 17:00’da Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleştireceğimiz 18. Mezunlar Buluşmasına İmam Hatip Mezunları ve Mensuplarını davet ediyorum. Bugüne kadar Mezunlar Buluşmasını organize eden, emeği geçen ve katılım sağlayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Dursun sözlerine şöyle devam etti, " Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği olarak bu yıl yapmış olduğumuz  bazı çalışmalardan müsaadenizle kısaca  bahsetmek istiyorum.İmam Hatip Okullarımızda eğitim gören 40 öğrenciye bir yıl boyunca burs imkânı sağladık.Okullarımızda yapılan etkinliklerde herbranştan başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendirdik.Yıl boyunca, Sosyal, Sportif ve Kültürel her türlü etkinlikleresponsor olduk.İmam hatip okullarımızı düzenli olarak ziyaret ederek, öğrencilerimizin sorunlarını yerinde inceleyerek idareyle birlikte çözümler aradık.Okullarımızınmaddi-manevi ihtiyaçlarına destek verdik.Geleneksel olarak yapılan, mezun ve mensuplarımızın bir araya geldiği, Mezunlar ve Mensuplar Buluşmasını tertipliyoruz.Samsundaki İmam Hatip okullarımızın sorunlarına çözümler aramak, birlik ve beraberliğine vesile olmak için, Samsunİmam Hatip Dernekleri buluşmalarına katılarak Bafra’mızı temsil ediyoruz.İmam Hatip Ortaokullarında ki öğrencilerimizi şuurlandırmak amacıyla Çanakkale Gezisine ,  2 Otobüs öğrenci gönderdik.Bafra da faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütleriyle birlikte çalışmalar yaparak Bafra’mıza katkı sunmaya çalıştık.

28 Şubat ve Ümmetin başkenti Kudüs konulu resim sergilerini tüm İmam Hatip okullarında sergiledik. Bu çalışmaları yaparken bizlere maddi-manevi destek veren başta Yönetim Kurulumuza, Okullarımızdaki idareci ve öğretmenlere ve özellikle öğrenci kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.Tekrar katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür eder, 06 Temmuz saat 17:00’da gerçekleşecek  olanMezun ve Mensuplar Buluşmasına davet ediyor saygılar sunuyorum" dedi.

imamhatip-mezunlari-bulusuyor-1.jpg

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER