İMZALAR ATILDI!  BAFRA’YA HAYIRLI OLSUN

Bafra Belediyesi’nin, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünden eski stadyumunun bulunduğu alanın kendilerine ücretsiz tahsis edilmesine yönelik protokol imzalandı.

İMZALAR ATILDI!  BAFRA’YA HAYIRLI OLSUN

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu arasında gerçekleştirilen imza törenine söz konusu alanın Belediyeye tahsisinde yoğun gayret gösteren Samsun AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı’nın yanı sıra, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak katıldı.

 Söz konusu alanın Bafra Belediyesi’ne tahsisini sağlayan protokolün imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İmzaladığımız protokol sonrası Belediyemize tahsisi gerçekleşen 50.540.00 m2’lik alanda Bafra’mızın beklentilerine cevap verebilecek nitelikte bir proje gerçekleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın tarafından  başlatılan Millet Bahçesi niteliklerine uygun, başta spor olmak üzere çeşitli sosyal faaliyetlerin yapılabildiği bir tesis haline getireceğiz. Şehrin merkezinde bulunan söz konusu alanın Belediyemize tahsisinde katkısı olan Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza, alanın Belediyemize tahsisinin gündeme gelmesinde bu güne kadar yoğun gayret gösteren Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı’ya, Gençlik Spor İl Müdürümüze, bugün bizleri yalnız bırakmayan AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bafra’mıza hayırlı olsun” Dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise, “Bölgemiz ve Bafra’mız için önemli bir imzayı atmış bulunuyoruz. Belediye Başkanımızın güzel bir projesiydi. Gençlik ve Spor Bakanımızla uzun bir görüşme ve istişareler sonucunda söz konusu alanın Bafra Belediyemize tahsisini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve önderliğinde başlatılan Millet Bahçesi’ni inşallah Bafra’ya hep birlikte kazandıracağız. Tahsisin gerçekleşmesinde bizlere yardımcı olan Gençlik ve Spor Bakanımız başta olmak üzere bu projenin başlangıç adımlarını atan Belediye Başkanımıza ve katkı sağlayan tüm kesimlere teşekkür ediyorum. Bölgemize, Samsun’umuza ve Bafra’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum”. Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER