İNEK HIRSIZLIĞI OLAYINDA YENİ GELİŞME

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen inek hırsızlığı olayında bir şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.

İNEK HIRSIZLIĞI OLAYINDA YENİ GELİŞME

Samsun`un Bafra ilçesinde yaklaşık bir aydır çeşitli yerlerden çalınan 3 inek köy muhtarı ve jandarmanın takibi sonucunda bulundu.

Hırsızlık olayı Bafra ilçesine bağlı Dededağı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede bulunan ahırlardan kimliği belirsiz kişilerce 3 inek çalındı. Konu ile ilgili Bafra Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Dededağ Mahallesi Muhtarı Aydın Boz'un ortaklaşa çalışması sonucunda çalınan ineklerin Fevzi Çakmak Mahallesi Esentepe Sokakta olduğunu tespit edildi.

Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün birlikte yapmış olduğu operasyon neticesinde inekler tutuldukları ahırdan alınarak sahiplerine teslim edildi.

Ahır sahibi ise vermiş olduğu ifadesinde inekleri başkasından aldığını belirterek hırsızların bir an önce yakalanmasını istediğini söyledi.

Dün akşam saatlerinde yapılan çalışmalar neticesinde olaya karıştığı iddia edilen bir kişi jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs bugün adliyeye sevk edilirken kimliği belirlenen diğer şüpheli hakkında da arama çalışması başlatıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 12:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aziz kurt
Aziz kurt - 5 yıl Önce

Ne alaka kendisi teslim oldu ha aranan şahıs lar muhmir olan bu gariban oldu satın alan da suçlu niye alıyor sun

SIRADAKİ HABER