İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri Çanakkale yolunda

Samsun`un Bafra ilçesinde bulunan İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri Tarih Yolumuzu Aydınlatsın projesi kapsamında Çanakkale`ye gezi düzenledi.

İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri Çanakkale yolunda

Konu ile ilgili konuşan İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kandazoğlu "Tarih yolumuzu aydınlatsın projesi kapsamında öğrencilerimiz Bursa istikametinden  Çanakkale'ye ; dedelerinin yazdıkları destanları yerinde görmek ve geleceğini planlamak üzere yolculuk var. 27 Nisan 2019 Cumartesi günü  hareket saat 18.00-18.30 arası Bafra Meslek yüksekokulu karşısından oldu. 

 Bu süreci sonuna kadar yürüten ve öğrencilerimizin başında olacak Müdür Yardımcısı Meral Ak'a çok teşekkür ederiz. Öğrencilerin bu seyahatine katkı sunan  BafraTicaret ve Sanayi Odasina, Bafra Elektrik Elektronikciler odası başkanı Bulent Kulaksız , okulumuzun tüm yönetici ,öğretmen ve calisanlarina, okul aile birligine, Evrenusagi ilkokulu müdürü Suleyman Kaplan'a,ilçe Milli Eğitim Veri Hazırlama memuru Yüksel Uncu`ya, Gezimize iştirak eden Öğrencilerimize izin veren Velilerimize ve geziye katılım sağlayan Öğretmenlerimize İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Ailesi olarak çok teşekkür ederiz"dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER