İşte ilk resim

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen "AK Parti Samsun Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı"nda konuşuyor.

İşte ilk resim

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen "AK Parti Samsun Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı"nda konuşuyor.

31 Mart seçimleri öncesinde AK Parti'nin Bafra'da merakla beklenen ilçe belediye başkan adayı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Bafra Adayını Hamit Kılıç olarak belirledi. 

HAMİT KILIÇ KİMDİR?

1967 yılında Bafra’da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Bafra’da yaptı. Üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde tamamladı. 1990 yılında kurduğu Sıhhat Tekstil Ltd. Şti. ile iş hayatına başladı. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nda üç dönem Meclis Üyeliği, Başkan Yardımcılığı, iki dönem Bafra Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyeliği, İmam-Hatip Okulları Platformu Bafra Temsilciliği, Yavuz Selim Vakfı Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2014 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Bafra Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. Meclis 1. Başkan Vekili, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği görevlerinde bulundu.



 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER