İyi Parti Belediye Başkan Adaylarına Dededağı ve Doğanca'da Muhteşem Karşılama 

31 Mart Mahalli Yerel Seçimler kapsamında İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy ve İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin'e Dededağı ve Doğanca Mahallesinde muhteşem karşılama.

" İyi Parti'den Dededağı ve Doğanca Mahallesinde Gövde Gösterisi " 

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy ve İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Dededağı ve  Doğanca Mahallesindeki Seçmenleriyle buluşarak 31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerde destek istedi.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Dededağı ve Doğanca Mahallesi secmenleriyle buluşmasın da sizlere gönlümün kapısı sonuna kadar açık. Sıkıntılarınızı bilen kardeşinizim. İnşallah sandıkta bu çoşkulu heyecanlı karşılamanın teveccühünü sandıkta görürüz.Yeni Dededağı'nı  yaratmak için varsanız, Rızvan Aksoy kardeşiniz de sizlere hizmete hazır.
Dedeadağı'nın başta kanalizyon ve yol sıkıntısını biliyor çözmeye geliyoruz.

Rızvan Aksoy,Doğanca'daki seçmenlerine ise burası tarım bölgesi ve prinçi de yapan bir bölgemiz.
Üretici kardeşlerimizin ne sıkıntısı varsa Belediye olarak çözmek olacaktır.Biz hizmet için geliyoruz,yandaşı zengin etmeye değil.Şu an Ekonomi,Tarım ve Hayvancığın halinden memnunmusun.Maalesef kötü yönetildiğimiz için Ülkemizin bu alanlarda durumu hiç iç açıcı değil.
Hadi Doğanca bu durumdan memnun değilsen 31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerde İyi Partiye destek vererek sorunlarınızı çözelim.Adam kayırmaca ve yandaş olmadan hadi Doğanca göster gücünü sandıkta.

Her türlü sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı inşallah Belediye Başkanı olursam birlik beraberlik içinde çözeceğiz. Hadi yeni Dededağı ve Doğanca için İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy kardeşinize 31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerde Mühürü verin Türkiye - Bafra- Dededağı ve Doğanca  İYİ Olacak dedi.

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin ise, burada sizlerle olmaktan çok mutlu olduk. Sizlerin sıkıntılarınızı ve dertletinizi bilen birisi olarak inşallah sorunları çözmek için burdayız.
Belediyecilik bizim işimiz.


Bu tecrübemle bunu sizlere fazlasıyla hissettireceğim.
Dededağının kanalezyon ve yol sorunu kesin çözeceğiz.Bafra Samsun hattında minibüsû olan kardeşimlerimizinde sorunu biliyor ve diyorum ki senin de doğal hakkın olan ve müşterini  Samsun içinde sana yer göstererek rahatça gireceksin,Hayati Tekin kimseyi kırmadan bunların üssesinden gelecektir siz yeter ki destek verin.
Tekin,Doğanca mahallesindeki seçmenlerine de Bafra Ovası verimli ova.
Doğanca da verimli topraklar fazlasıyla var.
Üretici kardeşlerimize Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.
Ben yalnız Büyükşehrin değil,Doğancalılarında Başkanı olacağım.

Tekin,Burada Tarımı şaha kaldıracağız yapacağımız yeni proje ve hizmetlerle dedi.İnşallah Türkiye- Samsun - Bafra - Dededağı - Doğanca İYİ Olacak. Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER