banner223

KAPIKAYAFEST BAŞLIYOR...ULAŞIM ÜCRETSİZ

Bafra Belediyesinin organize ettiği, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen ve çok sayıda ülkenin davet edildiği 3.Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalinin heyecanı tüm ilçeyi sarmış durumda.

KAPIKAYAFEST BAŞLIYOR...ULAŞIM ÜCRETSİZ

Bafra’nın dışa açılan penceresi olarak değerlendirilen festivale geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yılda çok sayıda katılım olması bekleniyor.

         

Doğayı yaşat, sporu yaşat temalı festivalde bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak, halkında katılabileceği çeşitli etkinlikler yer alıyor.

Bafra’dan ve bölgeden festivale katılacak vatandaşların ulaşım konusunda da çözüm üreten Bafra Belediyesi, sabah saat 08.00’den itibaren ücretsiz seferler düzenleyecek.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı Turizm Enformasyon Ofisi Karşısından hareket edecek olan araç servisleri sabah 08.00’debaşlayacak ve akşam 19.00’a kadar devam edecek.

Festival alanından dönüşler ise sabah 09.00’dan akşam 20.00’ye kadar sürecek.

3.Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivaline Samsun’dan katılacak ziyaretçiler ise; Opera Durağından sabah 08.00’de, Türkiş Migros Durağından ise 08.30’dan itibaren ücretsiz seferlerden yararlanabilecek.

www.kapikayafest.com web adresinde 3.Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali ile ilgili detaylı bilgi yer alıyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER