Kapıkayafest’de 3.Gün’de Eğlence Gırla

25-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılan 5 gün sürecek olan II. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalinin 3.gününde kamp yapan vatandaşların ilgisini en çok paraşüt uçuşları çekti.

25-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılan 5 gün sürecek olan II. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür  Festivalinin 3.gününde kamp yapan vatandaşların ilgisini en çok paraşüt uçuşları çekti.

Yurtiçinden ve yurtdışından katılan profesyonel paraşüt sporcuları akrobasi gösterileriyle izleyenleri hayran bıraktılar. Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ paraşütçü sporcular ve festivale katılan gruplar ile muhabbet etti. Daha sonra uçuş alanın da vatandaşların festival hakkında görüşlerini aldı.

Daha sonra Başkan KILIÇ’a katılan Bafra Kaymakamı Ali Fuat TÜRKEL ile Samsun Valisi Osman KAYMAK, su sporları kısmında ki jet botuna binerek festivalde keyifli dakikalar geçirdiler.

Kamp yerinde stand açan esnaf ve Vatandaşların davetini kırmayan Bafra Belediye başkanı Hamit Kılıç Samsun valisi Osman Kaymak ve Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel vatandaşlarla birlikte çay içerken sohbet ortamı oluşturdular.

Festival yerinde Gündüz su sporları, paraşüt, bisiklet sürüşleri ve tırmanışlarla vakit geçiren gençler gece geç saatlere kadar  kamp ateşi etrafında toplanarak müzik eşliğinde oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2018, 13:02

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER