Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN’in “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile alakalı yayınladığı mesajında Dört yıl önce bugün sırtımıza saplanmak istenen hançer, milletimizin öngörüsü ile durdurulmuş, cesareti ile yok edilmiştir.

Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN’in “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile alakalı yayınladığı mesajında "Dört yıl önce bugün sırtımıza saplanmak istenen hançer, milletimizin öngörüsü ile durdurulmuş, cesareti ile yok edilmiştir.

Büyük Türk Milletinin devletine ve seçilmiş hükümetine sadakati bir kez daha tescil edilmiştir. Bu ihanet şebekesine karşı halkın göstermiş olduğu tepki demokrasi tarihine geçecek ibretlik bir hadisedir.

Bu nedenle 15 Temmuz 2016’da yaşanan, 251 vatandaşımızın şehit edilmesi ve 2193 vatandaşımızın gazi olması ile neticelenen hain darbe kalkışmasının unutturulmaması gerekir.

15 Temmuz 2016’da duyduğumuz inanç ve kararlılığın, her zaman hissedilmesi ve yeni nesillere aktarılması önemlidir.

15 Temmuz bir destandır. Korkusuzca ölüme atılan, tankın altına tereddüt etmeden yatanların destanıdır. Büyük Türk Milleti temsil ettiği medeniyete örnek olmuştur. Başkasının yazdığı tarihi yaşayan değil, bizzat kendisi tarih yazmıştır.

Bu vesile ile bu gece bizleri yalnız bırakmayan siz değerli Bafralıları saygı ve minnetle selamlarken, Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim"ifadelerini kullandı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER