KAYMAKAM ERTÜRKMEN'DEN COVİD DENETİMLERİ

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ilçede birtakım ziyaretlerde bulundu.

KAYMAKAM ERTÜRKMEN'DEN COVİD DENETİMLERİ

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ilçede birtakım ziyaretlerde bulundu. Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemede bulunan Ertürkmen ve beraberinde ki heyet ardından Bafra Hali ve İlçe Büyükpazarı ile Samsun-Bafra Minibüs Durağını ziyaret ederek Covid hakkındı uyarılarda bulundu.

OKUL ZİYARETİ

Kaymakam Cevdet Ertürkmen Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nun da eşlik ettiği incelemede ayrıca, eğitim verilen sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle buluştu. Yetkililerden bilgi aldı.

ERTÜRMEN BAFRA HAL’İNİ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Hal Kahvehanesinde oturarak hal esnafı ve çitçilerle sohbet etti.

 Kaymakam Cevdet Ertürkmen’e İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Süleyman Tulum eşlik etti.

KAYMAKAM ERTÜRKMEN’DEN COVİD DENETİMİ

1 Ağustos 2020 tarihinde İçişleri Bakanılığının talimatlarıyla Koronavirüs Salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan kararların uygulamalarını kontrol etmek üzere Türkiye’de olduğu gibi İlçemizde de başlatılan Koronavirüs Tedbirleri Denetimleri aralıksız devam ediyor.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen beraberindekilerle, İlçe Büyükpazar ve Samsun-Bafra Minibüs Durağı’nda yapılan denetimler esnasında esnaf, şoför ve vatandaşlarımızdan, koronavirüse karşı korunabilmeleri için mesafe, maske ve temizlik konularına daha fazla hassasiyet göstermeleri ve tedbiri elden bırakmayarak virüsün yayılmasına fırsat vermemeleri istendi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER