Kazanan Süleyman Tulum oldu

Bafra Sebze Üreticileri Birliği Olağan Kongresinde Kazanan Süleyman Tulum oldu.

Kazanan Süleyman Tulum oldu

bafrahaber  Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra Sebze Üreticileri Birliği 11. Olağan Kongresi Bafra Ziraat Odası Toplantı Salonun da gerçekleşen ve  yoğun Üye katılımıyla yapılan  seçimleri beyaz oy pusulasıyla seçimlere giren Süleyman Tulum’un listesi 230 oy alarak seçimin galibi oldu.


Bafra Sebze Üreticiler Birliği Olağan Kongresi seçimlerine mevcut başkan Mehmet Şahin yeşil renkli oy pusulası listesiyle ile girerken, diğer aday Süleyman Tulum ise beyaz renkte oy pusula listesiyle seçimlere girdi.

Şehitlere saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan Bafra Sebze Üreticileri Olağan Kongresinde sırasıyla maddeler üyelere kabulüne sunulduktan sonra seçimlere geçildi.


Toplam 427 Üyenin oy kullandığı seçimlerde 2 oy geçersiz sayılarak seçimlere beyaz oy pusulası listeyle giren Süleyman Tulum’un listesi 230 oy alırken, seçimleri kaybeden yeşil renk oy pusulası ile seçimlere giren mevcut başkan Mehmet Şahin’in listesi ise 195 oy aldı.Bafra Sebze Üreticileri Birliği 11. Olağan Kongresinde 425 üyenin 230’nu alan ve seçimlere beyaz pusula listesiyle giren Süleyman Tulum’un listesi seçimleri kazanan taraf oldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
RECEP KOÇ
RECEP KOÇ - 6 yıl Önce

HAYIRLI OLSUN KADEŞİM

SIRADAKİ HABER