banner223

Kemal Şenocak Adaylığını açıkladı

Samsun`un Bafra ilçesinde Belediye Meclis Üyesi Kemal Şenocak Ak Parti Bafra Belediye Başkan A. Adaylığını parti binasında resmen açıkladı.

Kemal Şenocak Adaylığını açıkladı

Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı`nda partililer ile bir araya gelen Kemal Şenocak, Aday Adaylığı başvurusunu Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz`e teslim etti. Burada tanıtım programının açılış konuşmasını Başkan İbrahim Semiz gerçekleştirdi. Semiz, yerel seçimlerde aday adayı olan herkese başarılar dileyerek, “ Biz Ak Parti olarak bu yarıştan da yine lider çıkacağız. Her seçimde olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim ortamı geçireceğiz. Ben Başkan adayı olan herkese kendileri ve ilçemiz hakkında hayırlar diliyorum” dedi.

Vefakâr milletimiz 17 yıldan beri partimizden gelen başkanımızdan desteğini hiç eksik etmedi. İlçemiz bazında baktığımız zaman önce teşkilatımızla bir olmamız gerekiyor. Ben Aday Adayı olan hiçbir arkadaşımızı rakip olarak görmüyorum. Onlarda öyle düşünüyor. Biz hepimiz aynı idealler ve hedefler doğrultusunda Genel Başkanımızın vizyonu doğrultusunda ilerliyoruz. Bu seçimlerin ideali gönül Belediyeciliği biz insanların oylarına değil gönüllerine talip olacağız. Partimizin seçim manifestosu dâhilinde bizde Bafra olarak ne yapabilirizi masaya yatıracağız. Biz bir olacağız. Biz olacağız. İri olacağız ve diri olacağız. Bizim bu çalışmaları yapacak ekibimiz, enerjimiz ve projelerimiz var. Biz Bafra için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER