Kemal Şenocak ziyaretlerde hız kesmiyor

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak ziyaretleri kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Büyük Pazar Yeri esnafını ziyaret etti.

Kemal Şenocak ziyaretlerde hız kesmiyor

‘’ ŞEHİT NURLANMIŞ GAZİ ONURLANMIŞ ASKERDİR’’
Ak Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak ziyaretleri kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahinile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Ak Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak ise Şehit nurlanmış gazi onurlanmış askerdir diyerek duygularını belirtti. Av.Şenocak,"Gazisi kahramanlıklarla dolu olan Türk Silahlı Kuvvetleri inançlı, kararlı ruhu ve üstün disiplin anlayışı ile dünya ordularına örnek teşkil etmekte ve onun kahramanlık abidesi olan Gaziler bu ülke ve millete hain bakan gözler önünde bir abide gibi dimdik durmaktadır. Aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği kahraman gaziler, geçmişle gelecek arasındaki canlı tarihin aynaları ve devletine sadakati ilke benimseyen, çelikten yapılmış birer kale konumundadır. Yüce dinimizin vatan savunmasında canını veren aziz şehitlerimize ve canlarını vermekten imtina etmeyen kahraman gazilerimize gereken önemi vererek onlara yüce makamlar sunmuştur. Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir." dedi

‘’AK PARTİYE OLAN GÜVENE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ’’
Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak Büyük Pazar Yeri esnafını ziyaret etti. Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak ziyaretleri kapsamında Bafra Büyükpazar esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ziyarette kendisine gösterilen ilgi için teşekkürlerini sunan Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak pazar yeri esnafı ve vatandaşlar ile pazar yanında bulunan esnafların taleplerini de not etti. Ziyaretler esnasında Bafra Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz’da yer aldı.

Şenocak ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada,’’Çalışmalarımız çerçevesinde Bafra Büyük Pazar yeri esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal ettik. Onların bizlere sundukları talepleri not aldık. Bafra için neler yapacaklarımızı anlattık. Bizlere ve Ak Partiye olan güven için ayrıca şükranlarımızı sunmak isteriz.
Gerek meslek hayatımda gerekse belediyecilik anlamında yaşadığımız süreç içerisinde belediyecilik anlamında neler yapılabilir neler olabiliri yapabilecek konumdayız. Tek bir amacımız var, bu memlekete hizmet etmektir. Talip olduğumuz iş kolay bir iş değil. Çok sorumluluk, aynı zamanda da vebal isteyen bir iş biz bunların farkındayız. Ben bu memleketin evladıyım. İçinizden biriyim.’’dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER