KENAN VİP SALON Bafra’da Açıldı

Genç Girişimcilerden Bafra’ya Vip Kuaför Hizmeti

HABERİN GALERİSİ
Kenan Salon Açıldı

Kenan Salon Açıldı

Bafra’nın genç kuaförlerinden olan Kenan Kuaför ismi ile çalışan Hüseyin Tunç Ve Ferdi Korkmaz, büyük emekler sarf ederek titiz çalışmaları ve hoşgörülü karakterleriyle müşterilerinin beğenisini alarak yoğun ilgilere sahip olmaları sebebi ile dükkanlarını büyüterek memnuniyet sağlamak adına Saç kesimlerinin yanına Uzm. Estetisyen Umut Erdoğan ile güçlerini birleştirerek ; Cilt bakımları, Lazer Epilasyon, Manikür Pedikür gibi daha farklı işlemlere yer vererek Baframız da bir ilke imza attılar.

Yeni dükkanlarına bomba gibi bir geçiş yapan Kenan Kuaför getirdikleri yenilikler ile isimlerini " KENAN VIP SALOON " olarak değiştirmiş olup 13 Eylül Pazartesi günü itibari ile büyük bir açılış yaparak yeni dükkanlarında müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Aynı zamanda Açılışlarını da yeni dükkanları gibi büyük bir emekle yapan Kenan Vip Saloon gerek Müşterilerini eğlendirmek gerekse bomba bir açılışa imza atmak için tecrübeli Dj Furkan Can Kutluyu getirerek yine bir ilke daha imza atmış oldular.

Dualar eşliğinde açılış yapıldı

Kenan kuaförün açılışına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç katılarak yapılan duanın ardından açılış öncesi şunları söyledi.

Birazdan açılışımızı yapıp içeride gireceğiz şuan gördüğümüz kadarıyla güzel bir işletmeyi Bafra’ya kazandıracağız. İnşallah güzel hizmetleriniz olur. Helalinden kazanıp helalinden harcaması olur. Bu tür müesseseler de inşallah Bafra’mız da örnek olur dedi.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. İşletme sahibleri Hüseyin Tunç Ve Ferdi Korkmaz Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç olmak üzere kendileri için önemli bir gün olan açılış gününe katılan bütün konuklarına teşekkürlerini iletti.

Bafra’da açılan KENAN VIP SALOON modern dizaynıyla açılışa katılanlardan tam not aldı.

Gün boyu Dj Furkan Can Kutlu ile müzik keyfi devam edilerek eğlenceli ve hoş vakitler terfi edildi.

Kenan Vip Salona Bafra’mıza getirdikleri bu güzel konseptler için teşekkür ediyor bol kazançlar diliyoruz.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2021, 10:13

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER