Kılıç`tan Genççakır`a ziyaret

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Başkan Metin Genççakır`ı makamında ziyaret etti.

Kılıç`tan Genççakır`a ziyaret

Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Bafra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Metin Genççakır`ı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ziyaret etti.

Bu yıl yeni hizmet binasına taşınan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Kılıç, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizde bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket etmek istiyoruz. Tabi bu anlamda ilçede ki kurumlarımızla ara ara bir araya gelip kurum işbirliğimizi ön planda tutarak, Bafra’ya hizmetlerimizi kurumlarımız ile birlikte ortak çalışmalar, projeler düzenleyerek yapacağız. Bafra Belediyesi olarak kurumlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza gereken her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Başkan Metin Genççakır ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepimizin ortak hedefi Bafra`ya ve Bafra halkına hizmet etmektir. Bu anlamda yapılacak tüm çalışmalarda işbirliği ve ortak hareket ederek hizmetlerimize devam edeceğiz. Yeni binamızı üyelerimize ve halkımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca binamızın giriş katını da tüm vatandaşlarımıza hibe etmenin gururunu yaşıyoruz ”dedi.

Ziyarette ayrıca Oda, hat, taşıyıcılar ve minibüsçüler başkanları da hazır bulundu.

Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER