banner223

Koronavirüsten ölen Meral Hemşire için tören

Samsun’un Bafra ilçesinde bir süredir koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören ve dün gece hayatını kaybeden hemşire Meral Arbağ için Bafra Devlet Hastanesinde tören düzenlendi.


Samsun’un Bafra ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 1 aydır yoğun bakımda tedavi altında olan hemşire 2 çocuk annesi Meral Arbağ (42) dün gece hayatını kaybetti.

Hemşire Meral Arbağ’ın cenazesi bugün çalıştığı Bafra Devlet Hastanesi önüne getirilerek mesai arkadaşlarından helallik alındı. Burada düzenlenen törende Meral Arbağ’ın annesi Saliha Taş babası Burhan Taş eşi Cevdet Arbağ, ve çocukları Saliha, Ömer Arbağ  hazır bulundu. Yakınlarının ayakta durmakta zorlandığı görülürken, baba Burhan Taş “Sen git. Bende geleceğim kızım” diyerek seslendi.

Cenaze töreninde konuşan Samsun Valisi Zülkif Dağlı “Dün akşam haber aldığımız andan itibaren bu üzüntüyü hepimiz yaşamış olduk. Şuanda gözyaşlarını tutmaya çalışan sizlerin bu yoğunluğu bu kardeşimizin ne kadar çok sevilen ve çevresine ne kadar faydalı olan bi kişi olduğunun da ispatı. Allah rahmet eylesin. Sağlık camiamızın başı sağ olsun. Allah yakınlarına da sabırlar versin. Bütün temennimiz tüm yöneticiler olarak bu kayıpların önüne geçmek. Yalnız ilk sağlık çalışanımızın bu şekilde vefat etmesi gerçekten hepimizi derinden üzdü. Ben sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından katılımcılardan helallik alınarak cenazesi Asri Mezarlığa defin edilmek üzere sevk edildi. Cenaze törenine Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Bafra Devlet Hastanesi Başhakemi Abdurrahman İsmailoğlu, sağlık çalışanları ve yakınları katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2020, 11:16

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER