banner221

KOSGEB Girişimcilik Sertifikaları Törenle Teslim Edildi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Samsun Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılan kursiyerler sertifikalarını teslim aldı.

KOSGEB Girişimcilik Sertifikaları Törenle Teslim Edildi

Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu ‘ Kursu başarı ile tamamlayarak almaya hak kazandığınız Girişimcilik Sertifikaları ile KOSGEB ‘e İş planlarını sunacak ve kurmayı planladığınız işle ilgili destek talebinde bulunacaksınız. Gerçekleştirmeyi düşündüğünüz iş fikrinin yenilikçi bir fikir olması ve bölge ihtiyaçlarını karşılaması önemlidir. Sertifikalarını alacak kursiyerlerimize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar yapmış olduğu açıklamada ‘Samsun KOSGEB Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz Mutabakat neticesinde, Bölgenin ihtiyaçlarına ve Odamıza iletilen talepler doğrultusunda düzenlediğimiz Uygulamalı Girişimcilik Kursu Belge Törenine hepiniz hoş geldiniz. Hayalinizde ki iş fikrini gerçekleştirirken siz değerli Girişimcilerimize her konuda destek vermeye devam edeceğiz. Almış olduğunuz girişimcilik belgeleri ile gerçekleştireceğiniz iş fikirlerinin Bölgemize, size ve ailenize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen belge törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Bafra İŞKUR Müdürü Yakup Ergenlik, KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Eğitmeni Alişan Dereci ve kursiyerler katıldı.

Konuşmaların ardından girişimci adaylarının soruları cevaplandı ve Sertifikaları teslim edildi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER