Küçük Pazar Yeri Esnafı;  Desteğimiz seninle

İYİ Parti Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız, Bafra Küçük Pazar Yeri esnafını ziyaret ederek, sıkıntıları ve dertlerini dinledi.

Küçük Pazar Yeri Esnafı;  Desteğimiz seninle

İYİ Parti Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız, Bafra Küçük Pazar Yeri esnafını ziyaret ederek, sıkıntıları ve dertlerini dinledi.

İYİ Parti Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız, Bafra Küçük Pazar Yeri esnafını ziyaret ederek, esnafların sıkıntılarını ve dertlerini dinledi. Her bir esnafın kişisel olarak karşılaştığı sorunları dikkatle not aldı ve onların taleplerini anlamaya çalıştı. Ziyaret sırasında, esnafların yaşadığı büyük sıkıntıları doğrudan gözlemleyen Yıldız, bu sorunların çözümü için adımlar atma sözü verdi.

ESNAFIN HAMDİ YILDIZ’A İNANCI TAM

Pazar yeri esnafı, Yıldız'ın samimi yaklaşımını ve sorunlara duyarlılığını takdir ederek, Yıldız’a olan güvenlerini ifade ederek inançlarını ve desteklerini dile getirdiler, seçildiğinde işlerin nasıl yürüyeceğine dair umutlarını paylaştılar. Esnaflar Yıldız'ın belediyecilik anlayışını ve adaletli yönetim anlayışını görmek istediklerini vurgulayarak, belediyenin işleyişinde olumlu değişiklikler beklediklerini belirttiler.

ADİL VE ADALETLİ OLACAĞINA İNANIYORUZ

Esnaflar, Yıldız'ın seçilmesi halinde belediyenin işleyişinde daha adil ve etkili bir yönetim anlayışının benimseneceğine olan inançlarını ifade ederek, artık adaletsizliklerden ve çözümsüzlüklerden bıktıklarını belirttiler. Yıldız'ın belediyecilikte nasıl bir yaklaşım sergileyeceğine dair güvenlerini ifade ettiler ve desteklerini açıkça dile getirdiler.

Bu sözlerle, Küçük Pazar yeri esnafının Yıldız'a olan güveni ve desteği net bir şekilde ortaya konmuş oldu. Yıldız'ın, esnafların taleplerini dikkate alarak şehrin yönetiminde olumlu değişiklikler yapma ve esnafların sorunlarına çözüm bulma sözü verdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER