Kurtuluş savaşı şehit ve gazileri için mevlidi şerif programına davet

Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Kemalettin Altınsoy  ve yönetim kurulu üyeleri Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi Rahmi Şahin`i makamında ziyaret etti.

Kurtuluş savaşı şehit ve gazileri için mevlidi şerif programına davet

Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Kemalettin Altınsoy  ve yönetim kurulu üyeleri Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi Rahmi Şahin`i makamında ziyaret etti. Ziyarete Balkan Türkleri Derneği Bafra Genel Sekreteri ve Sürmeli Organik Tarım Kurucusu Süleyman Özata,  Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu  Başkan yardımcısı Akın Üner, Bafra eski Halk Eğitim Müdürü ve yazar Hasan Yiğit, Kıbrıs Gazisi Yener Duman`da katıldı. Hasan Yiğit ayrıca yazdığı kitaplardan olan Dağ Köylü Fatma Çavuş ve diğer kitaplarını da Gaziler Derneğine bağışladı.  Ziyarette konuşan Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Kemalettin Altınsoy "Gazilerimizle gurur ve şeref duyuyoruz. Her zaman bu değerli insanlarınn yanlarında olduğumuzuda bildirmek istiyoruz" dedi.

Ayrıca Başkan Kemalettin Altınsoy Kurtuluş savaşı şehit ve Gazilerinin aziz ruhları için 2 Kasım Cuma günü akşam ezanından sonra Bafra Gazipaşa Caminde okutulacak mevlidi şerif programına da Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin`i, ilçede bulunan tüm gazileri ve Bafra halkını da davet etti.

Aynı gün Cuma namazı sonrasında ise 19 Mayıs ilçesi dağköy Mahallesinde Kurtuluş Savaşı kahramanlarından Fatma Çavuş`un mezarıda ziyaret edilecek.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER