Lütfiye Bülbül gözyaşları ile uğurlandı

Bafra ilçesi Osmanbeyli Mahallesinden Şinasi Bülbül`ün eşi Lütfiye Bülbül dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Lütfiye Bülbül gözyaşları ile uğurlandı

Şinasi Bülbül’ün değerli eşi, Metin, Nurcihan, Gülcihan ve Ayşe Bülbül’ün anneleri, Cavit Nursal’ın Ablası, Kazım, Niyazi, Fehmi, Tahsin ve Muhtar Ramazan Bülbül’ün yengeleri Lütfiye Bülbül vefat etmiştir. Cenazesi dün ikindi namazına mütakip  Osmanbeyli Köyü aile mezarlığına defin edildi. Cenaze törenine çok sayıda vatandaş ve sevenleri katıldı.


 

Şinasi Bülbül’ün kıymetli eşi, Nurcihan ve Mehmet Öztürk, Gülcihan ve Tayfun Türküz, Ayşe Bülbül, Metin ve Gülcan Bülbül’ün sevgili annesi ve Berna, Elanur, Hazel, Özlem, Kayra, Kaan ve Mikail`in neneleri Lütfiye Bülbül 5 Ağustos 2018 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur.

BÜLBÜL AİLESİ

Annemizin cenazesi, 6 Ağustos 2018 Pazartesi günü Osmanbeyli Köyü Camii’sinde ikindi namazı müteakip Osmanbeyli Köyü Mezarlığı'na defnedildi.

Annemizi evinde ve hastanede ziyaret eden, telefon ile arayan ve taziyelerini bildiren başta büyüklerimiz olmak üzere dost, akraba ve arkadaşlarımıza teşekkür eder, dualarınızı bekleriz.

Allah rahmet eylesin.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2018, 12:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gulderen Ozbilgin
Gulderen Ozbilgin - 6 yıl Önce

Canim lutfiye teyzemize Allahdan rahmet diler mekani cennet bahcelerinden olmasini Arz ediyoruz tum aileye buyuk sabirlar diler dualarimiz onunla olmasini Temenni ederiz. Hic bir zaman unutmayacagiz saygilar.

Cahit Golcu
Cahit Golcu - 6 yıl Önce

Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum

Canan Aygör
Canan Aygör - 6 yıl Önce

Lütfiye teyzemin o güler yüzünü, güzel gülümsemesini, sıcaklığını, samimiyetini, şevkatini, iyimserviğini, sevecenliğini, candan yakınlığını, misafirperverliğini, sıcacık kalbi ve bakışlarını asla unutmayacağım. Benim aklımda o hep böyle kalacak. Bu güzel melek Allahın cennet bahçelerinde rur içinde yatsın, Allah tüm sevdiklerine sabır versin.

SIRADAKİ HABER