METİN GENÇÇAKIR’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI

De­ğer­li Baf­ra­lı­lar tüm Dünya'yı et­ki­si al­tı­na alan Yeni Tip Ko­ro­na­vi­rü­sü ile ala­ka­lı alı­nan ted­bir­ler kap­sa­mın­da bizde oda ola­rak bir takım ted­bir­ler aldık.

METİN GENÇÇAKIR’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI


 Bu sü­reç­te al­dı­ğı­mız ted­bir­ler­le ilçe es­na­fı­mı­zın ya­nın­da ol­ma­yı ter­cih ettik. Esnaf ve sa­nat­kar­la­rın kul­lan­dı­ğı düşük fa­iz­li kredi borç­la­rı­nın er­te­len­me­si­ne ve kredi gibi ko­nu­lar­da sü­rek­li ilçe es­na­fı­nın ya­nın­da yer aldık.

 Ko­ro­na­vi­rüs sal­gı­nı ne­de­niy­le iş­le­ri veya iş­let­me­si zarar gö­ren­le­rin biz­den çözüm is­te­yen­le­rin Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan ve il­gi­li ba­kan­lık­la­rın oluş­tur­du­ğu pro­se­dür­le­ri har­fi­yen uy­gu­la­dık.

Bu sü­re­ci de ba­şa­rı­lı bir şe­kil­de at­la­ta­rak son sürat ça­lış­ma­la­rı­mı­za ara ver­me­den devam ede­ce­ği­mi­zi be­lirt­mek is­te­rim. Bafra Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Kredi ve Ke­fa­let Ko­ope­ra­ti­fi Baş­ka­nı Metin Genç­ça­kır üye­le­ri­nin Kurban Bay­ra­mını kut­la­ya­rak bir­lik ve be­ra­ber­lik me­sa­jı verdi. Metin Genç­ça­kır açık­la­ma­sın­da şu ifa­de­le­re yer verdi. “Yıl­lar­dır Bafra es­na­fı için mü­ca­de­le ver­dik. Bafra Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Kredi ve Ke­fa­let Ko­ope­ra­ti­fi yö­ne­ti­mi ola­rak bu za­ma­na kadar hep bir­lik­te ha­re­ket ettik bun­dan son­ra­da et­me­ye devam ede­ce­ğiz.

 Bu bir­lik­te­lik de Bafra es­na­fı­na hiz­met ola­rak yan­sı­dı. Ay­rı­ca alın teri ile ça­lı­şan ve va­tan­daş­la­rı­mı­za hiz­met eden tüm es­naf­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­rum. Tüm üye ve Baf­ra­lı kar­deş­le­ri­mi­zin Kurban Bay­ra­mı­nın mü­ba­rek ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER