MHP Grup Başkanvekili Usta’dan Bafra’ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanlığında Saat:13.00 da Millyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın katılımıyla gerceklşen bayramlaşma proğramına yoğun ilgi.

MHP Grup Başkanvekili Usta’dan Bafra’ya Ziyaret

Saat:13.00 İlçe Başkanlığında başlayan Kutlama Proğramına İlçe Başkanı Barbaros Turna,27,Dönem Samsun Milletvekili adayı Abdurrahman Çamaş,Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma, Türkav Başkanı Sami Keskin, Meclis Üyeleri,Yönetim Kurulu Üyeleri,Üye ve delegeler ile İşadamı Osman PARLAK, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Erhan Usta.27 Dönem Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman CAMAŞ,İlçe Başkanı Barbaros Turna İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Saat:15.00 Da Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay GÖKDOĞAN'ı makamında ziyaret etti.

Gectiğimiz Günlerde Atakum İlçesi Dereköy Mevkiinde  hayatlarını kaybeden Bafra Tepecik Mahellesinde İkamet Eden Veral Ailesini Ziyaret Ederek Taziye Ziyaretinde bulunan MHP samsun Milletvekili Grup Başkan vekili ve Mhp Bafra İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Başsağlığı diledi.
 Esnaf ziyaretlerinide tamamlayan Erhan Usta 18.00 da Bafradan Ayrıldı.

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, ülkenin terör ve ekonomik saldırılarla kıskaca alınmak istendiğini belirterek,

"Bu vaziyette bize düşen Hacı Bektaş-ı Veli'nin de öğüt ettiği gibi bir olmak, iri olmak ve diri olmaktır. Bir olduktan sonra Türk'ün karşısında duracak güç yoktur." dedi. Usta, Havza ve Bafra ilçelerindeki bayramlaşma programlarına katıldı. Bafra ilçesinde partililerle buluşan Usta, Kurban Bayramı'nın birlik, beraberlik ve paylaşmaya vesile olduğunu söyledi.

Türkiye'nin zor günlerden geçtiğine dikkati çeken Usta, "Bu dönemde her günü birlik ve beraberlik içinde geçirmek ve millet olarak tek vücut olmak gereklidir. Ülkemiz gerek terör gerekse ekonomik saldırılarla kıskaca alınmak isteniyor. Bu vaziyette bize düşen Hacı Bektaş-ı Veli'nin de öğüt ettiği gibi bir olmak, iri olmak ve diri olmaktır.

Bir olduktan sonra Türk'ün karşısında duracak güç yoktur." ifadelerini kullandı.  Havza ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi'nde de vatandaşlarla bir araya gelen Usta, gurbetteki Havzalı birlikteliğinin önemli olduğunu belirterek, "Bugün düzenlenen bu programdaki birliktelik havasının devamı en büyük temennimiz. Bir Ilıcalı olarak mahallemizdeki birliktelik ve beraberlikten ötürü onur duydum." diye konuştu.


 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2018, 16:25

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER