MÜBADELE DERNEĞİNDEN RAMAZAN KOLİSİ

Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı Tuncay Ceylan Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda yardım kolilerimizi  ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyoruz dedi.

MÜBADELE DERNEĞİNDEN RAMAZAN KOLİSİ

Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı Tuncay Ceylan Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda yardım kolilerimizi  ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyoruz dedi. Daha önceden belirlediğimiz yardıma muhtaç ailelere kolilerini teslim ettik.

Kolilerimizi hazırlamakta bizlere maddi ve manevi desteklerini veren hayır sever tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini dile getiren Tuncay Ceylan Ramazan ayında  hazırladığımız Yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine dağıtarak bir nebze olsun ihtiyaçlarını gidermiş olduğumuz için mutluyuz dedi.

Tuncay Ceylan açıklamasında Birlik beraberlik kurarak birbirimize kenetlenirsek ve üç beş demeden imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine yardım edebilirsek dünya daha güzel bir mekan olur bizim için Allah yaptığınız tüm yardımları kabul ve makbul eylesin.

Pandemi ortamında hastalıksız kazasız belasız Allah Oruçlarımızı tutmayı nasip etsin sofralarımız bol bereketli olsun dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tufan Erkul
Tufan Erkul - 3 yıl Önce

Aminnn.... Teşekkürler Tuncay Bey/ve arkadaşları...

SIRADAKİ HABER