Muharrem Erdal adaylığını açıkladı

Samsun`un Bafra ilçesi Sarıçevre Mahalle Muhtar Adayı Muharrem Erdal adaylığını açıkladı.

Muharrem Erdal adaylığını açıkladı

Sarıçevre Mahalle Muhtar Adayı Muharrem Erdal konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Ben, Bafra’nın Sarıçevre Mahallesinde1975 yılında doğdum ve büyüdüm. Hâlâ da burada yaşamaktayım. İnsanlarla aramdaki ilişki her zaman iyi olmuştur. Çünkü insanlarla iyi geçinmeyi, dostça yaklaşmayı severim, ikili ilişkilere her zaman önem gösteririm. Çevremdeki insanlar tarafından sevildiğimi biliyorum çünkü bunu bana hissettiriyorlar. Sevilmemdeki en büyük sebeplerden birisi de her konuda tanıdıklarıma veya tanımadıklarıma yardıma muhtaç iseler yardımcı olmamdır. Bu yüzden belirtmiş olduğum gibi çevremde dostum çoktur. Artık kendimi tamamen buna adamak istediğim için, Sarıçevre Mahallesi ve vatandaşlarını, büyüdüğüm ve özellikle sevdiğim için daha iyi bir yere getirmek istiyorum. Mahalle, küçük bir topluluktan oluşan büyük bir aile demektir. 

Bizim için her zaman aile ve sağlık ön plandadır. Benim yaşadığım mahallede yaşayan her kimse benim ailemden birisidir. Ben mahalle kültürünü bu şekilde görüyorum. İnsanlarla iç içe olmak, aile olmak çok güzel bir şey.

Yaşadığımız yeri daha iyi bir hale getirmek hepimizin görevidir. Ben de Sarıçevre Mahallesini en iyi hale ve hak ettiği yere getirmek istiyorum. Var olan tüm sıkıntıları veya vatandaşın sıkıntısını gidermek istiyorum. Dediğim gibi, aslında bu hepimizin yapması gereken görev. Ben de bu görevde mahalle halkına öncülük etmek istiyorum"dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER