banner223

Murat Arslan yeniden AK Parti Bafra Gençlik Kolları başkanı oldu

AK Parti Bafra İlçe Gençlik Kolları başkanlığına Murat Arslan yeniden seçildi.

Murat Arslan yeniden AK Parti Bafra Gençlik Kolları başkanı oldu

Bafra Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye mevcut başkan Arslan, tek aday olarak katıldı.

Kullanılan oyların tamamını alan Arslan, yeniden başkanlığa getirildi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, kongrede yaptığı konuşmada, gencinden yaşlısına her zaman ve her koşulda nerede olmaları gerekiyorsa orada olacaklarını belirterek, "Gençliğin gücü, hepimizin gücü demektir. Yılmadan ve durmadan hep birlikte gidilecek daha çok yolumuz var." dedi.

Konuşma yapan Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan, "Şu kısacık ömrümüzün en verimli yıllarını cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yetiştiren, denk düşüren Allah’a hamt ederek başlamak istiyorum.

 Bugün hamdolsun bayram coşkusunda bir kongre akşamında bir araya geldik. Bundan 3 yıl öncesinde büyük bir heyecanla devraldığımız mübarek dava sancağını, yol arkadaşlarımızla karmaşıklık güven ve sadakat içerisinde bugüne kadar şerefle taşıdık. Bugün yeni bir dönemin, yeni dostlukların, yeni heyecanların, yepyeni mücadelelerin kapılarını hep beraber aralıyoruz. Toplamda 7 yıllık görev süremiz bile başlı başına ileride çocuklarımıza gururla bırakacağımız en önemli mirasımız olacaktır.

Bafra gençliği adına yepyeni hayallere, yepyeni ideallerle dolduracağımız yeni hizmet sayfasını açarken, 3 yıllık yoğun çalışma dönemimizden edindiğimiz tecrübe ve birikimi, bu akşam bismillah dediğimiz yeni dönemin heyecanıyla harmanlayarak, inandığımız yola maksimum katkıyı sunabilmek için gayretle çalışacağız.

 İnşaallah bu akşam aramıza katılan kardeşlerimizin heyecanı ve önceki dönemde bizimle olan arkadaşlarımızın tecrübesi, bizlere bu çalışmaların çok daha iyisini yaptıracağından zerrece şüphemiz yok. Kongremizin hayırlara vesile olmasını niyaz ederken, görev alan kardeşlerime muvaffakiyetler diliyorum. İnandığımız yolda, inandığımız değerlerle yürüyebilmek duasıyla." cümleleriyle düşüncelerini ifade etti.

Samsun’da ilk olarak Bafra’dan başlatılan ve gerçekleştirilen kongre kapsamında Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, " Kongre başladığında izlediğimiz video gösterimi beni oldukça heyecanlandırdı. Birlik olduğumuzda, hep birlikte olduğumuzda neler yapabildiğimizi ve iman varsa imkanında da her zaman olduğunu hatırlattı bir kez daha." açıklamasında bulundu.

Kongreye Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ile AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER