MUSTAFA KAPLAN’DAN EKPSS AÇIKLAMASI

15 Kasım 2020 tarihinde yapılan engelli memur alım sınavı sonuçları açıklandı.

MUSTAFA KAPLAN’DAN EKPSS AÇIKLAMASI

Bafra’mızda bu sınava giren pek çok engellimiz mevcuttu peki Bafra’da durum ne konuyla alakalı Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Kaplan şunları söyledi;

Bafra’daki engelli kardeşlerimizin sınavda başarılı olmaları için ulan üstü bir gayret sarf ettik.

Bafra‘da görülmemiş bir takvimle çalıştık kursiyerlerimizi bir yılda Üç defa engelli memur alım sınavına hazırlık kursu verdik.

Bafra‘da görülmemiş bir ilke imza atarak engel türü ne olursa olsun tüm engel türlerini bir araya getirerek 62 kursyerimizi sınava hazırladık kurs süresi boyunca tüm kursiyerlerimizin her türlü ihtiyaçlarını giderdik.

 Onların sınavda başarılı olmaları için Bafra görme engelliler derneği olarak olağanüstü bir çaba ve gayret sarf ettik.

Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla beraber gördük ki 62 kurs yerimizin 48 tanesi bir önceki atamalara göre kamuya atanacak kadar yeterli puan almışlar Çok mutluyuz birlikte başardık.

 Şükürler olsun ki bir yıl önce bu kursları başlatırken tüm kursiyerlerimize ailelerine ve Bafra halkına şunun sözünü vermiştim kursiyeryerlerimizin başarılı olmaları için elimden geleni yapacaktım yaptım da meyvelerini de bugün aldık.

 Çok mutlu ve gururluyuz Bafra‘da bu kursu organize etmenin bu alanda çalışma yürüten tek kurum olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz İşbirliği içerisinde çalıştığımız tüm kurumlara teşekkür ederim.

 Bizler engelliler adına onların yararına yapılan her projede yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz engelliler alanında yapılan her proje diye Bafra görme engelliler derneği olarak her projede varız.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tüm engellilerin sosyal kültürel ekonomik istihdam sağlık eğitim spor ve her alanda tüm sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını gidermek amaçlı çalışmalarımızı ve faaliyetlerimize devam ettireceğiz tek isteğimiz siz Bafra halkımızın bizlere her alanda destek ve yardım etmesidir” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER