Nihat Oktay`dan adaylık açıklaması

Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay, CHP Samsun Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Nihat Oktay`dan adaylık açıklaması

Bafra Haber   Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, Samsun CHP Milletvekili Aday Adaylığını parti binası toplantı salonunda açıkladı.

Oktay, konuşmasında "Bildiğiniz gibi 24 Haziran Pazar günü erken ya da baskın bir seçim yapılacaktır. Bu demokrasi açısından çok önemlidir. İktidar Partisi tarafından önümüze tek adam dayatması getirilmektedir. Buna hep birlikte dur demek zorundayız. Peki, neden milletvekili adayı olmak istiyorum. Öncelikle halkımızın ve bütün çalışan kesimlerin ekonomik zorluklardan kurtulması için.

Samsun`umuzu geri kalmışlıktan kurtarmak tekrar gelişmiş iller arasında üst sıralara getirmek için.

Bafra ve Çarşamba ovalarında modern tarım teknolojilerini geliştirmek ve uygulamak için. Bölgemiz pirincini markalaştırmak tütünümüzü tekrar dünyada bir numara yapmak için.

Kısaca ülkemizde yol olan birlik, beraberliği, kardeşliği tekrar tesis etmek, ülkemiz için en iyisi olan geliştirilmiş parlamenter demokratik sistemi tekrar geri gelmesi için. Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekilliğine Aday Adayı oluyorum.

Bu süreçte tüm Samsunlu hemşerilerimin sesi, gözü ve kulağı olacağım. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunar, desteklerinizi beklerim” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER