ORTAK AKIL BULUŞMALARI KAMU-SEN BAFRA TEMSİLCİLERİ İLE SÜRDÜ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ortak akıl buluşmaları kapsamında Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu’na bağlı Bafra temsilcilikleri ile bir araya geldi.

ORTAK AKIL BULUŞMALARI KAMU-SEN BAFRA TEMSİLCİLERİ İLE SÜRDÜ

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya, Türk Eğitim-Sen Başkanı Hakan Eroğlu, Türk Büro-Sen Başkanı Hasan Güngör,Türk Sağlık-Sen Başkanı Orhan Ôrkün, Türk Yerel Hizmet-Sen Mustafa Kaya, Türk Enerji-Sen Gökhan Yıldız, Türk Diyanet-Sen Asim Kalyoncu, Türk Tarım Orman-Sen Hayri Öztürk ve yönetimlerinin yanı sıra Bafra Belediyesi Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar, İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş ve Birim amirleri katıldı.

Toplantıda ilçe ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Türk Eğitim-Sen Başkanı Hakan Eroğlu: “Bafra ortak fikirde güzel bir ivme yakaladı”

Düşüncelerini ifade eden Türk Eğitim-Sen Başkanı Hakan Eroğlu, Yönetimlerin, o şehri oluşturan tüm kesimlerin düşüncelerine açık olması, dinlemesi ve dikkate alması en başta bir samimiyet göstergesidir. Aframız bu konuda güzel bir ivme yakaladı. Bafra Belediye Başkanımızın bu mantıkta düzenlediği toplantıya iştikak ederek bizlerde düşüncelerimizi ve tavsiyelerimizi dile getirdik. Gerçek manada güzel bir toplantı oldu. Başkanımız ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” Dedi.

Başkan Kılıç: “Her toplantıdan olumlu kazanımlar ediniyoruz”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Adını Ortak Akıl buluşmaları olarak belirlediğimiz toplantılarımızın her birinden olumlu kazanımlar elde ediyoruz. Katılımlar da ortaya konulan fikirler de oldukça memnun edici. Bu gün davetimize icabet eden, Türk Eğitim-Sen Başkanı Hakan Eroğlu, Türk Büro-Sen Başkanı Hasan Güngör,Türk Sağlık-Sen Başkanı Orhan Ôrkün, Türk Yerel Hizmet-Sen Mustafa Kaya, Türk Enerji-Sen Gökhan Yıldız, Türk Diyanet-Sen Asim Kalyoncu, Türk Tarım Orman-Sen Hayri Öztürk’e teşekkür ediyorum ” Dedi.

Kapsam, içerik ve sürekliliği bakımından ilçede ilk kez hayata geçirilen toplantılarda, toplumun her katmanından görüş ve öneriler dinlenmesi amaçlanıyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER