RAHMİ ŞAHİN'İN MUTLU GÜNÜ

Samsun'un Bafra ilçesi Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi ve Bafra Lengerli Mahallesi Muhtarı Rahmi Şahin'in mutlu günü.

RAHMİ ŞAHİN'İN MUTLU GÜNÜ

Samsun'un Bafra ilçesi Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi ve Bafra Lengerli Mahallesi Muhtarı Rahmi Şahin'in mutlu günü.

Trabzon’un ve bölgenin en önemli sağlık kuruluşlarından biri olan KTÜ Tıp Fakültesi, bu yıl 40. dönem mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşadı. Trabzon Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine yoğun katılım gözlemlenirken, genç mezunların mutlulukları gözlerinden okundu. Mezuniyet törenine katılanlar arasında KTÜ Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, KTÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Asım Örem,  Dekan Prof. Dr. Mustafa İmamoğlu, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Trabzon Tabip Odası Başkanı Dr Ebru Sivri yer aldı. 

Mezuniyet törenine katılan Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi ve Bafra Lengerli Mahallesi Muhtarı Rahmi Şahin okuldan mezun olan yeğeni Kadir Kasım Şahin`i yalnız bırakmadı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aydı şahın sürmene magavla köyü şimdı ıkamet ettıgım yer dere bahce
Aydı şahın sürmene magavla köyü şimdı ıkamet ettıgım yer dere bahce - 5 yıl Önce

Allah bahtını acık etsın başarılarının devamını yüce Allahtan nıyaz eder bahtı acık. Ve ömrü uzun olsun benım de torunum gıresun ünüversıtesı sıpor bılımlerı fakültesınde okuyor burak şahın türkıye gırokıremen güreş beşincısı

SIRADAKİ HABER