Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan, ‘’ ’’Kadınlar Toplumu Toplum Yapan En Önemli Değerlerdir’’

Saadet Partisi (SP) Bafra  Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan ,  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan,  ‘’ ’’Kadınlar Toplumu Toplum Yapan En Önemli Değerlerdir’’

Saadet Partisi (SP) Bafra  Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan ,

 “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Saadet Partisi Bafra  Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan mesajında,’’Kadınlar toplumun geleceği ve toplumu toplum yapan en önemli değerlerdir. Öncelikle şunu bilelim ki, kadına büyük bir mevki ve şerefli bir makamı veren İslam dinidir. Elbette ki kadınlar her dönem için çok değerli ve önemli varlıklardır.

Bugün Dünya’nın birçok yerinde hala ezilen ve her türlü zulme tabi tutulan yine kadın değil midir? İşgal edilen topraklarda daha fazla özgürlük ve demokrasi adı altında akıl almaz zulümlere maruz bırakılan yine kadınlardır.

Kadın, evinin hanımefendisidir ve terbiye edicisidir’ şiarıyla kadınlarımızı sadece bir gün değil senenin her gününde Rabbimizin emaneti olarak görmeliyiz. Şayet kadınlarımıza hak ettikleri kimliklerini kazandırmayı samimiyetle istiyorsak, onlara insanca yaşamayı ve haklarını gereği gibi korumayı sağlamayı temin etmemiz gerekir. Her şeyden önce bu düşüncelerimizde samimi olmamız gerekmektedir.

Peygamberimiz (SAV), “Cennet anaların ayakları altındadır” buyurur. Diğer bir hadislerinde ise, “Ey insanlar! Kadınların haklarına riayet etmenizi ve bu hususta Allah’a karşı sakınmanızı tavsiye ederim. Sizin hayırlınız, ailesine ve eşine en hayırlı olanınızdır” diyerek kadına İslam’daki uygulama ve bakış açısını ifade etmiştir.

Bu vesile ile tüm kadınlarımızın “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyorum.’’dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER