SAADET PARTİSİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA ÖCAL KADİR GECESİNİ KUTLADI...

ÖCAL: ARINMAYA VE KURTULUŞA VESİLE OLSUN!

SAADET PARTİSİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA ÖCAL KADİR GECESİNİ KUTLADI...

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Kadir Gecesi münasebeti ile yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Öcal, ''Bu mübarek gecenin ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyor, Kadir Gecenizi tebrik ediyorum''dedi.

Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gencenin günahlardan arınmaya ve kurtuluşa vesile olmasını dileyen Öcal, ''Bir ay boyunca oruçlarımızı tuttuk, iftarlarımız ettik, teravihler kıldık, Ramazanın manevi atmosferini teneffüs etmeye gayret ettik ve şimdi bu mübarek ayın sonuna yaklaştık. Kadir Gecesinin bugüne denk geldiği kesin değil, Ramazanın son on günü içerisinde arayınız buyruluyor. Kadir Gecesini de bu son on gün arayacağız. Bulanlardan ve kurtuluşa erenlerden oluruz inşallah'' ifadelerini kullandı.

DUA EDECEĞİZ AMA DUA İLE YETİNMEYECEĞİZ

Mesajında ülkemizde ve İslam alemininde çok büyük sıkıntıların olduğuna dikkat çeken Öcal, ''Zor bir dönemden geçiyoruz. Ülkemizde ve İslam aleminde ciddi sıkıntılar var. Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun. Duaya ihtiyacımız var. Dua edeceğiz ama dua ile de yetinmeyeceğiz. Bir şeyler yapmanın mücadelesini vereceğiz. İslam dini aksiyon dinidir. Bunun yanı sıra birbirimizi seveceğiz. Kamplaşma ve kutuplaşmaları minimize edeceğiz. Kardeşliği hakim kılacak, iyilik ve güzelliği organize edeceğiz. Kurtuluşa ermenin yolu buradan geçiyor.'' ifadelerine yer verdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER