SAMSUN TURİZM ELÇİSİYİM PROJESİNE TAM DESTEK

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Samsun Turizm Elçisiyim” projesi ile dikkat ve takdir toplayan Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin proje sorumluları ile bir araya geldi.

SAMSUN TURİZM ELÇİSİYİM PROJESİNE TAM DESTEK

Ziyarete okul müdürü Halil Uncu, proje koordinatörü Selim Aksar ve Yasemin Engin, öğrenci temsilcileri Neslihan Şener ve Esra Şimşek katıldı. Ziyarette öğrenciler proje faaliyetleri hakkında Başkan Kılıç’a bilgiler verdiler. Öğrenciler Samsun’u tanıma testi uyguladıkları Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a, ”Samsun’u çok iyi tanıyor şeklinde sonuçlanan testin ardından Samsun Turizm Elçisi belgesi takdim edildi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Samsun’umuzun ulusal ve uluslararası tanıtımında 7’den 70’e tüm kesimlerimize görev düşüyor. İlçemiz Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de bu bağlamda hayata geçirmeye hazırlandıkları “Samsun Turizm Elçisiyim” projesi oldukça önemli. Bafra Belediyesi olarak bu önemli projenin sağlıklı yürütülmesi ve başarılı olması için gereken desteği vermeye hazırız. Öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER