SAMSUN ve TRABZON MUHARİP GAZİLER DERNEDİĞİNDEN ÇORUM EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI ZEKİ YILMAZ’A ZİYARET

Samsun ve Trabzon Muharip Gaziler Derneği tarafından Çorum Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki YILMAZ’ı makamında ziyaret ettiler.

SAMSUN ve TRABZON MUHARİP GAZİLER DERNEDİĞİNDEN ÇORUM EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI ZEKİ YILMAZ’A ZİYARET

Samsun ve Trabzon Muharip Gaziler Derneği tarafından Çorum Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki YILMAZ’ı makamında ziyaret ettiler. Bafra Evrenuşağı Mahallesinde olan Zeki YILMAZ ziyaretten ve Gazileri ağırlamaktan şeref ve mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Ziyarette Çorum İl Emniyet Müdürü Mehmet GÜLSER, Koruma Şube Müdürü Gazi Hasan ŞİMŞEK, Terörle Mücadele Şube Müdürü Ogün EVCİ ve ziyarette Çorum Muharip Gazileri Dernek Başkanı Muharrem GÜL (Kıbrıs Gazisi)’de hazır bulundu.

 

Çorum İl Emniyet Müdürü Mehmet GÜLSER Muharip Gazi Flaması Ogün EVCİ ve Gazi Hasan ŞİMŞEK Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki YILMAZ’ a da Muharip Gazi Dergisi takdim edildi. Çorum İl Emniyet Müdürü Mehmet GÜLSER yaptığı konuşmada Muharip gaziler her zaman sevip saydığımız kahramanlardır diye konuşma yaptı.

Samsun ve Trabzon Muharip Gazilerinin genel merkez üst kurul delegesi oldukları için 29 TEMMUZ 2021 günü Ankara Muharip Gaziler Genel Başkanı seçimi yaptıkları ve genel başkanı seçimini yaklaşık 15 yıldan beri Muharip Gaziler genel başkan yardımcılığı ve en son genel sekreterlik yapan emekli astsubay Kıbrıs Gazisi Beyazıt YUMUK büyük bir çoğunlukla Türkiye Muharip Gaziler Genel Başkanlığını kazandı ve yaptığı etkileyici ve olumlu konuşmada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Gazilerimizin sorunları ile ilgilenip uğraşacağını bildirdi. Muharip Gazilerden seçime iştirak eden üst kurul delegeleri Samsun Şube Başkanı Ahmet DİRİL, Trabzon Şube Başkanı Seyyah SAĞIROĞLU, Bafra Temsilcisi ve Lengerli Muhtarı Rahmi ŞAHİN, Havza Temsilcisi Harun SAAT, Samsun Şube Başkan Yardımcıları Mustafa ULUIŞIK, Dilaver KELEŞ, Alaçam İlçesinden Orhan ÇAKIR, Trabzon Delegeleri Ali Kemal BAYDAR, Hüseyin SAKAL.

Genel Başkan seçimini kazanan Kıbrıs Gazisi emekli astsubay Beyazıt YUMUK’ a başarılar dilediler.

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER