Şehit Mutlu Can Meşeci'nin naaşı Bafra'ya getirildi

 Zeytin Dalı Harekatı üs bölgesinde teröristler tarafından yapılan havan saldırısında yaralanan ve Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci'nin (22)  cenazesi memleketi Bafra'ya getirildi.

Şehit Meşeci için Samsun Çarşamba Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi. Gaziantep'ten Türk Hava Kuvvetlerine ait uçak ile getirilen şehidin naaşı, askerler tarafından bir süre omuzda taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu.

Kardeşinin üniformasını giyen şehidin ağabeyi Murat Meşeci, karşılama sırasında asker selamı verdi.

BAFRA'YA GETİRİLDİ

Şehidin naaşı Bafra Belediyesine ait cenaze aracı ile Bafra Asri Mezarlığına getirildi. Bafra Asri Mezarlıktaki karşılamada şehidin annesi Fatma Meşeci ve yakınlarının yanı sıra Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, askeri erkan ve protokol üyeleri katıldı. 

 Şehidin cenazesi yarın Bafra ilçesi Yıldırım Beyazıt Camisinde öğle namazı sonrası düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, 11 Ekim'de PKK/YPG'li teröristlerce Zeytin Dalı Harekatı kapsamındaki bir üs bölgesine havan saldırısı yapıldığı hatırlatılarak, saldırıda yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen askerin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu duyurulmuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2019, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER