ŞENOCAK "BAFRALI HEMŞERİLERİMİN HİZMETKÂRI OLMAYA TALİBİM’’

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

ŞENOCAK "BAFRALI HEMŞERİLERİMİN HİZMETKÂRI OLMAYA TALİBİM’’

AK PARTİ BAFRA BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI

AV.KEMAL ŞENOCAK,

‘’ MİLLETİMİZİN VE BAFRALI HEMŞERİLERİMİN HİZMETKÂRI OLMAYA TALİBİM’’

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak dün Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığında Bafra Belediye Başkan A.Adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

Bugün ise Bafra’da görev yapan yazılı, görsel, internet, radyo ve haber ajansı muhabir ve yönetim kurulu başkanları ile Bafra Çelikpark AVM Niyazi Kesim restorantta kahvaltıda bir araya geldi.

Yapılan kahvaltının ardından bir açıklama yapan Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak,’’Değerli basın mensupları kahvaltımıza teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Sizler basın olarak halkımızın bir sesi, gözü kulağısınız. Siz basın mensuplarının bu şehir için yaptığınız çalışmalar asınmayacak kadar önemlidir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bizler birbirimiz tanıyoruz. 10 Yıldır Belediye Meclis Üyeliği yapıyorum. 18 Yıldır Avukatlık mesleğini sürdürmekteyim. Sizlerde zor görevlerde çalışmaktasınız.

Ayrıca sizlere Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adaylığım hakkında ve neden A.Adayı olmamla ilgili kısa bilgi vermek istiyorum.

''Diyeceğim şudur ki Öncelikle 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerin ülkemize, milletimize, Bafra'''''mıza, partimize ve aday adayı olan tüm arkadaşlarıma hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ak Partimiz her zaman yenilikten, gelişmeden ve ilerlemeden yana olmuştur. İnsanlarımıza daha çok ve daha iyi hizmet etmek için partimizin hazırlamakta olduğu ve halkımızla paylaşacağı yerel seçimler programı, seçim beyannamesi ve manifestosu bizimde yol haritamızdır. Bize düşen gece ve gündüz demeden halkımızla birlikte olarak çalışmaktır. Bize düşen şehrimizin önceliklerine göre hizmet üretmektir. Tüm makamlar gelip geçicidir. Hizmetler ve eserler kalıcıdır. Bu nedenle efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geliyoruz. Milletimizin ve Bafralı hemşerilerimin hizmetkârı olmaya talibim. Bafra benim için bir sevdadır. Bizim bu şehre manevi olarak bir borcumuz bulunmaktadır. Bizler Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayları olarak partimiz için el ele vermiş bulunuyoruz. Aramızda hiçbir zaman ayrımcılık olmamıştır ve olmayacaktır da. Bizler dünya lideri, genel başkanımız , cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi , ‘’Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız hep birlikte Türkiye Olacağız.’’
Önemli olan Bafra ve Bölgemiz için neler yapılabilir.Bizler bunun düşüncesi içerisindeyiz. Bütün Bafra’yı ve şehri kucaklamamız lazımdır. Bu anlayışla tüm Bafra’yı kucaklayacağız. Bu görevin yüksek sorumluluğu ve vebalini beliyorum. Bu şuur içerisinde görev yapacağım.’’dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER