SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geçtiğimiz günlerde, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tarık Dursun ve Damsan Makine İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş arasında imzalanan protokol gereği başlatılan çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

İlçedeki sosyal ve kültürel çalışmaların aksamadan yürütülmesi ve farkındalık yaratılması konusunda günlük hayatta ihtiyaç hissedilen birçok alanda dışa bağımlılıktan kurtulma adına önemli bir adım olarak nitelendirilen ve ihtiyacı hissedilen birçok alanda kendi üretimini sağlamanın yanında, ciddi manada tasarruf elde etmeyi amaçlayan proje Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin el emeği göz nuru ile yapılan Dekoratif banklar, çim görünümlü konteynır koruyucuları, proje paydaşları tarafından yerinde incelendi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdiği ziyarette okul müdürü Tarık Dursun Dinçer, Damsan Makine İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Milli Eğitim Şube Müdürleri Celal Karadeli ve Yüksel Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar katıldı.

Projenin hayata geçmesi ile birlikte; ilk etapta Dekoratif banklar, çim görünümlü konteynır koruyucuları imalatını gerçekleştiren Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ortaya çıkardıkları ürünlerle katılımcıların takdirini topladı.

Proje aynı zamanda Bafra Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, alanları ile ilgili üretkenliği, şehir yaşantısına katkı sağlamaktaki farkındalığı üst seviyeye çıkarmak olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ”Öğrenci kardeşlerimiz imkân verildiğinde neler yapabileceklerini bu kısa süre içerisinde kanıtladılar. Söz konusu proje birçok alanda şehrimize katma değer kazandıracak. Proje paydaşlarımıza ve emeği olanlara özellikle öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum ”Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Demir
Mehmet Demir - 5 yıl Önce

Şehrimizde okul ve sanayi işbirliğini görmek cok güzel. Emeği geçenlere teşekkürler

SIRADAKİ HABER