SPONSOR BULAMAYAN TAKIM ŞAMPİYON OLDU

Taekwondo Federasyonu Faaliyet Programında yer alan 25-29 Ocak 2020 Tarihleri Arasında Ankara’da düzenlenen Türkiye Poomsae Şampiyonasında Bafra Taekwondo Spor Kulübü takım halinde birinci olarak bir ilke imza attı.

SPONSOR BULAMAYAN TAKIM ŞAMPİYON OLDU

Taekwondo Federasyonu Faaliyet Programında yer alan 25-29 Ocak 2020 Tarihleri Arasında Ankara’da düzenlenen Türkiye Poomsae Şampiyonasında Bafra Taekwondo Spor Kulübü takım halinde birinci olarak bir ilke imza attı.

Herhangi bir maddi veya sponsor desteği bulunmayan Bafra Taekewondo Spor Kulübü, sporcu velilerinin desteği ile Ankara’da düzenlenen Türkiye Poomsae Şampiyonasına katılabildi. 2016 tarihinden itibarren poomsae müsabakalarına katılan ve her türlü imkansızlıklara rağmen düzenlenen şampiyonlardan başarılı çıkan kulüp bir kez daha dikkat çekmeyi başardı. 284 Kulüp 1104 sporcunun katıldığı şampiyonada Bafra Taekwondo spor kulübü 7 altın, 4 gümüş, 8 bronz madalya alarak, genel klasmanda Türkiye Şampiyonu olarak Bafra’nın gururu oldular.

Ayrıca Şampiyona da milli takımada 4 sporcu göndererek büyük başarı kazandılar.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

MİNİK ERKEKLER 10-11 YAŞ FERDİ KATEGORİSİ BAHADIR TÜRKEN 1.

MİNİK BAYANLAR 10-11- YAŞ KATEGORİSİ GÜLŞAH EFSA SEVİNÇ 2.

YILIDIZ BAYANLAR 12-14 YAŞ KATEGORİSİ RANA DURSUN 3.

MİNİK ERKEKLER TAKIM 10-11 YAŞ KATEGORİSİ 1. BAHADIR TÜRKEN,BERAT ÇAĞATAY ŞENEL,OĞUZ KAĞAN GÖKMEN

YILDIZ 12-14 YAŞ İKİLİ TAKIM KATEGORİSİ 3. ARDA SÖYLEMEZ,ZÜLBİYE AKSU

MİNİK BAYANLAR TAKIM 10-11 YAŞ KATEGORİSİ 2. GÜLŞAH EFSA SEVİNÇ,CEYLİN SARI,SUDENAZ REİS

MİNİK BAYANLAR TAKIM 10-11 YAŞ KATEGORİSİ 3. ZEYNEP REİS,YAĞMUR KARADAŞ,ELİF ERTAN

MİNİKLER 10-11 YAŞ İKİLİ TAKIM KATEGORİSİ 3. OĞUZ KAĞAN GÖKMEN,CEYLİN SARI

YILDIZ BAYANLAR 12-14 YAŞ KATEGORİSİ 1.RANA DURSUN,ZÜLBİYE AKSU,EKİNNAZ BEKAR

Bafra Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Hakan Emirzaoğlu şunları söyledi, “Bir yıl boyunca çok çalıştık. Ben çocuklarımın başarı kazanacağından emindim, bu başarı da emeği geçen başta velilerimiz olmak üzere, çünkü velilerimizin desteği olmasaydı bu şampiyonaya gidemezdik. Sponsorlarımız velilerimizdir, bize inandıkları, güvendikleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Antrenör Yavuz Nacak ise, “Bu başarı başta sporcularımızın ardından da onların velilerinindir. Bizlere kimse destek olmazken kendileri bizlere inandılar güvendiler. Biz başarı geleceğine çok emindik, kendilerini utandırmadığımız için çok mutluyuz” dedi.

Ayrıca Milli Takıma giden 4 sporcu 5 Şubat tarihinde derece yapmaları halinde, Danimarka’da düzenlenecek Dünya Şampiyonasına gitme hakkı kazanacak.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2020, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER