Tuncay Yurduseven "HEM HİZMETE HEM GÖNÜLLERE TALİBİZ"

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday adayı Tuncay Yurduseven açıklamalarda bulundu.

Tuncay Yurduseven "HEM HİZMETE HEM GÖNÜLLERE TALİBİZ"

OLUMLU BİR HAVA YAKALADIK

“8 Kasım’da AK Parti Bafra ilçe başkanlığımıza Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Açıklamamıza hemşehrilerimiz ve teşkilat mensuplarımız yoğun bir ilgi gösterdi. O gün beklediğimizin de üzerinde bir katılım gerçekleşti, Bafra genelinde pozitif bir hava yakaladık.  Akabinde ise hemen çalışmalarımıza başladık.”

YOĞUN TEMPOMUZ DEVAM EDİYOR

“Başlangıçta Bulvar caddesi esnafımızı, Cumhuriyet Meydanı esnafımızı ve burada bulunan çay ocaklarımızı, Alaçam caddesinde bulunan esnafımızı ziyaret ettik. Büyükpazar yeri ve civarındaki esnafımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Teşkilat kademelerimizin toplantılarına katılım sağlayıp sonrasında yemek programımızda bir araya geldik. Basın mensuplarımızla kahvaltı programında bir araya gelerek gündemi değerlendirdik. Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret etmeye başladık. Hem bu ziyaretlerimiz, hem esnaf ziyaretlerimiz hem de teşkilat programlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu programlarda hemşehrilerimizin düşünce ve görüşlerini de alarak inşallah yolumuza devam ediyoruz.”

HEM HİZMETE HEM GÖNÜLLERE TALİBİZ

“Kuruluşundan bugüne 17 yıldır hizmet ettiğim partimde Yöneticilik ve İlçe Başkanlığı yaptım. İktidar bir partinin ilçe başkanlığını yapınca toplumun her kesimiyle irtibatımız ve diyaloğumuz oldu. Siyasi olarak yeterli tecrübeye ulaştığım kanaatindeyim. İnşallah Belediye Başkanı olduğumuzda siyasetteki bu tecrübemizi hizmete dönüştüreceğiz. Belediyecilikte farklı bir bakış açısıyla, liyakat sahibi bir ekiple hem hemşehrilerimizin beklentilerine cevap verecek hizmeti ortaya koyacağız hem de Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın sıklıkla ifade ettiği gönül belediyeciliğini Bafra’da gerçekleştireceğiz. “Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER