TÜRK EĞİTİM SEN BAFRA'DA BAŞKANINI BELİRLİYOR

Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanlığı 05 Ekim Cumartesi günü seçime gidiyor.

TÜRK EĞİTİM SEN BAFRA'DA BAŞKANINI BELİRLİYOR

Bilindiği üzere Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanı Hakan Eroğlu 3 yıldır yürüttüğü  görevi bırakıyor. Ayrıca Samsun Şube Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürecek olan Hakan Eroğlu aldığı karar ile yapılacak olan seçimde aday olmayacak. Türk Eğitim Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu'dan alınan bilgiye göre de "Mevcut Başkan Hakan Eroğlu Bafra'da ki ilçe başkanlığı görevinden ayrılacağını ifade etti. Kendisi zaten bizim yönetimimizde yer alıyor ve almaya da devam edecek. Kendisinin aldığı kararı yönetimimizlede görüşerek ilçede 5 Ekim günü bir seçime gidilmesi yönünde karar aldık. Şuan da tek aday var. Seçimin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ayrıca Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanığı'nda yapılacak olan seçime Gökçen Demir Köktürk adaylığını açıkladı.  Köktürk, Sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımda bulundu.

05/10/2019 tarihinde yapılacak olan dik duranların sendikası Türk Eğitim Sen Bafra ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.Hayırlı dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.Etkili sendikamızı yetkili sendika yapmak için birlikte mücadelemize devam duasıyla....

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER