TÜRK EĞİTİM -SEN BAFRA İLÇE TEMSİLCİLİĞİ  “ÇOCUKLAR İÇİN DEDE KORKUT”  İLE BAFRA ÜLKÜ OCAKLARINDA

Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanlığı Ülkü Ocakları Genel Merkezinin hazırlamış olduğu “Çocuklar İçin Dede Korkut” hikâye kitabını, Bafra Ülkü Ocakları'nı, üyeleri ile ziyaret ederek çocuklara hediye etti.

TÜRK EĞİTİM -SEN BAFRA İLÇE TEMSİLCİLİĞİ  “ÇOCUKLAR İÇİN DEDE KORKUT”  İLE BAFRA ÜLKÜ OCAKLARINDA

Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanlığı Ülkü Ocakları Genel Merkezinin hazırlamış olduğu “Çocuklar İçin Dede Korkut” hikâye kitabını, Bafra Ülkü Ocakları'nı, üyeleri ile ziyaret ederek çocuklara hediye etti.

Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanı Hakan Eroğlu, “Ülkü Ocakları Genel başkanımız Sayın Sinan Ateş ve değerli yönetiminin çocuklarımız için hazırladığı bu muazzam eseri çocuklarımızla, sevgili öğrencilerimizle buluşturmak, onların kültürel bilinçlenmesine katkıda bulunmak ve okumaya teşvik etmek amacı ile böyle bir çalışmaya girdik. Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz daha önce de “Çocuklar için Nutuk” ve “Çocuklar için Kutadgu Bilig” eserlerini hazırlamış ve çocuklarımıza dağıtmıştı. Bizde böylesine anlamlı bir çalışmada yer almak istedik.

Yönetim kurulu üyelerimizle ile aldığımız 100 kitabı çocuklarımızla buluşturmak istedik. Çocuklarımızın milli ve manevi bilincini geliştirmek adına Ülkü Ocakları Genel merkezimizin bu anlamlı faaliyetine Bafra Türk Eğitim Sen ilçe başkanlığı olarak destek olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bizler Bafra’dan böyle güzel bir projeye katkı verebilmişsek ne mutlu bizlere, Ülkü Ocakları deyince her şey duruyor. Ülkücülük deyince her şey duruyor. Biz Sendikayı temsil eden kişiler olabiliriz ama her şeyden önce Ülkücüyüz, milliyetçiyiz. Burada olmaktan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz, şeref duyuyoruz.  Buranın maneviyatı hazzı hiçbir şeyde yok.” dedi.

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin “Burada olmamızın ana sebebi Ülkü Ocakları Genel Başkanı Doktor Sinan Ateş’in son dönemde hazırlattığı Dede Korkut kitabını çocuklarımızla paylaşmak. Tarihi önem taşıyan kitaplar Sayın Genel Başkanımız tarafından hazırlattırılarak çocuklarımıza ulaştırılıyor. Bugün Türk Eğitim Sen önderliğinde bu şekilde bir organizasyon yapıldı. Burada çocuklarımıza Başkan Hakan Eroğlu tarafından temin edilen 100 tane Dede Korkut kitabını dağıtacağız. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Çocukları burada görmek bizleri heyecanlandırdı” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Barbaros Turna ise “Buradaki program gerçekten çok hoşuma gitti. Ülkü Ocakları Başkanımız Sinan Ateş Ülkü Ocaklarına yeni bir yapı oluşurdu. Ve bu yapıda milletimizin güzel olarak baktığı bir yapı haline geldi. Bu olay ileriye dönük çok doğru bir adım. Türk halkı bu yapıyla birlikte Ülkü Ocaklarına bakış açısı da değişti. Çocuklarını getiren ailelere teşekkür ediyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Türk Eğitim sen tarafından temin edilen 100 adet Dede Korkut kitabı Bafra Ülkü Ocaklarında bulunan çocuklara katılımcılar tarafından dağıtıldı.

Programa MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetim kurulu, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, yönetim kurulu üyeleri,  Türkav Bafra Şube Başkanı Sami Keskin ve yönetim kurulu, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda genç katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER