ÜÇ KUŞAK BİR ARADA BAFRA HUZUEVİ ZİYARETİNDE

Bafra İsmet İnönü İlkokulu, 4 / B Sınıfı öğrencileri, Bafra Fen Lisesi öğrencileri ile birlikte " 3 Kuşak Bir Arada " Ekinliği için Bafra Huzurevi' ni ziyaret ettier.

ÜÇ KUŞAK BİR ARADA BAFRA HUZUEVİ ZİYARETİNDE

Ziyarete katılan İsmet İnönüİlkokuluöğrencileri; Bafra 75. Yıl Huzurevi sakini yaşlı vatandaşalrımızın elerini öptüler ve onlarlasohbetettiler.

Ayrıca hazırladıkları yazıları da okuyup, Huzurevi sakinlerinin dua ve teşekkürlerini aldılar. Ziyarette, duygu dolu anlar yaşandı.

Bafra İsmet inönü İlkokulu Müdürü Şerafettin Şahin, 4 / B Sınıf Öğretmeni Gülizar Çakır ve öğrencileri ile birlikte ziyarete katılan Bafra Fen Lisesi öğrencilerine teşekkür etti.

Bafra fen Lisesi yetkilileri de yaptığı açıklamada 3 kuşağı bir araya getirdiklerini belirtip şunları söyledier :

" Öğrencilerimiz İsmet İnönü ilkokulu öğrencilerini de yanlarına alarak okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Sema Nur ÇELEBİ rehberliğinde ilçemiz 75.Yıl Huzurevi' ne ziyarette bulundular. Yaşlılarımızla sohbet edip onlardan hayat hikayeleri dinlediler.

Yapılan bu ziyarette; minik öğrenciler müzik eşliğinde “ Yaşlıları Seviyorum ” şiirini okudular.

Bu sırada duygulu anlar yaşandı, gözlerden yaşlar süzüldü. Şiirden etkilenen Huzurevi sakinlerimizden birisi de bir şiir okudu.

Duygusallığın zirveye ulaştığı, göz yaşlarının döküldüğü bu ortamdan Huzurevi sakinlerimizi uzaklaştırmak için okulumuz öğrencilerinden biri bağlamasıyla yaşlılarımızı neşelendirmeyi başardı.

Bu defa da yaşlılarımız kah türkülere eşlik ederek kah oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Bafra Fen Lisesi Müdürü Kadir Albayrak da Bafra 75. Yıl Huzurevi ziyaretine katılan Beden Eğitimi Öğretmeni Sema Nur Çelebi ile öğrencilere teşekkür etti.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER