UltrAslan Bafra'dan Meşale Şov !

Samsun'un Bafra ilçesinde ultrAslan Bafra taraftar grubu şampiyonluk meşaleleriyle meydanlarda şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Samsun'un Bafra ilçesinde ultrAslan Bafra taraftar grubu şampiyonluk meşaleleriyle meydanlarda şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasındaki maçta Sivasspor’a 4-3 mağlup olan, Galatasaray'ın Bafra'da ki taraftarları, şampiyonluk coşkusunu meydanlara çıkarak kutladılar.

Sivasta’ki maçın bitiş düdüğüyle kent merkezindeki 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, ellerinde Galatasaray flamaları, meşaleleri ve atkılarıyla sevinç gösterisinde bulundular.

ultrAslan Bafra temsilciliği Başkanı Oğuzhan Ay; "Bizler sezon boyunca şampiyonluğa inanan taraftarlar olduk. Sezonun ilk yarısı çok haksızlığa uğradık, hocamız, futbolcularımız ceza üstüne ceza aldı. Ama Galatasaray asla pes etmedi ve ipi gögüsleyen biz olduk. Sezon boyunca bizimle deplasmanlara gelen, sosyal sorumluluk projelerinde yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim. 22. şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun. Seneye 23. şampyonlukta görüşmek ümidiyle" diyerek teşekkür etti. 

Çeşitli tezahüratlar yapan taraftarlar sonrasında Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda sarı-kırmızı meşale şov yaptılar. Bir süre tezahüratlarını sürdüren grup sevinç gösterilerinden sonra dağıldı. 

Hüdanur YAŞAR

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2019, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER