ultrAslan Bafra Temsilciliği' nden “Bin Aydan Daha Hayırlı Kadir Gecesi” Etkinliği

ultrAslan Bafra Temsilciliği düzenlemiş olduğu “Bin Aydan Daha Hayırlı Kadir Gecesi”  etkinliği ile vatandaşların takdirini topladı.

ultrAslan Bafra Temsilciliği' nden  “Bin Aydan Daha Hayırlı Kadir Gecesi” Etkinliği

ultrAslan Bafra Temsilciliği düzenlemiş olduğu “Bin Aydan Daha Hayırlı Kadir Gecesi”  etkinliği ile vatandaşların takdirini topladı.

Samsun’un Bafra ilçesinde  sosyal sorumluluk projeleriyle ve gerçekleştirdikleri etkinlikler ile il,  ilçe ve Türkiye’de adından söz ettiren Galatasaray’ın ultrAslan Bafra temsilciliği ve lise temsilciliği Kadir Gecesi’ne özel etkinlik düzenlediler.

Bafra’nın tarihi camilerinden biri olan Bafra Çarşı Camii’nde Teravih Namazı sonrasında vatandaşlara kendi imkanlarıyla ve aralarında iş paylaşımı yaparak hazırladıkları ikramlıkları dağıttılar.

Etkinlik öncesinde Bafra Belediyesi’nin Kadir Gecesi’ne özel 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlemiş olduğu iftar programına katılım sağlayan taraftarlar Başkan Hamit Kılıç ile sohbet ettiler.

ultrAslan Bafra temsilciliği Başkanı Oğuzhan AY;

 “ Sadece maçlar da takımımızın yanında değiliz, maç öncesinde maç sonrasında da kalplerimiz 90 dakika boyunca attığı gibi aynı. Bizim GALATASARAY  sevdamız hayatımızın her anında var.

Amacımız Bafra’da sarı kırmızı aşkıyla yaşayan taraftarlarımızı,  tüm ağabeylerimizi, arkadaşlarımızı ve kardeşlerimizi bir araya toplayıp herkese faydalı bir grup olmak. Gün geçtikçe daha da büyüyen  ultrAslan Bafra ailesi ile çalışmalarımıza, etkinliklerimize aralıksız devam edeceğiz.

Kadir Gecesi etkinliğimiz olsun, iftar yemeği programımız, kahvaltı etkinliğimiz veya huzur evi ziyaretlerimiz de bizimle birlikte takımımıza gönül veren, bizleri destekleyen ve katılan tüm taraftarlara teşekkür ediyoruz. ultrAslan Bafra Taraftarları olarak Kadir Gecenizi kutluyoruz ve şimdiden iyi bayramlar diliyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

Gerçekleştirdikleri etkinlikler ile sahalardan inmeyen ultrAslan Bafra taraftarları önümüz de ki günler de Ramazan Bayramı münasebetiyle Bafra Huzurevi’nde ki yaşlılarımızın bayramını kutlamak için ziyaret gerçekleştireceklerini dile getirdiler.

Bayram sonunda ise büyük ultrAslan Bafra taraftar grubu ve aileleri ile birlikte kalabalık bir piknik organizasyonu ile tüm senenin yorgunluğunu atacaklarını söyleyen ultrAslan Bafra temsilciliği Başkanı Oğuzhan Ay  tüm Galatasaray sevdalılarını bir arada olmak için piknik organizasyonuna davet de bulundu.

Etkinlik, ikramlıkların dağıtımının ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.

Hüdanur YAŞAR

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2019, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER